Bir çok Sherlock Holmes filmi ve dizisi bile olsa da, Kızıl Soruşturma kitabındaki hikayenin filme çekilmesini isterdim.
Bir çok Sherlock Holmes filmi ve dizisi bile olsa da, Kızıl Soruşturma kitabındaki hikayenin filme çekilmesini isterdim.
V For Vendetta filmindeki V karakteri. Çok gizemli bir hayat hikayesi var. Filmde çıkan yangında içerde kaldığını göstermişlerdi. Oraya düşme sebebini ve yaşadığı çocukluğu öğrenmek isterdim.
Offf , harika bir seçim. Gözümde canlandı şu an
Filmlerdeki flashback sahneler her zaman ilgimi çekmiştir 🤩🤩
Sadece Ramiz dayının gençliğini yaptılar , harikaydı bence, Onur Bayraktar da müthiş bir yetenek 😅
Ben seri katillerin hikayelerini merak ediyorum.
Teşekkür ederim
Merhaba! 👋🏼 Harika bir soru gerçekten. Unutulmaz sinema karakterlerinin gençlik dönemlerini izlemek kesinlikle çok heyecan verici olur!
Bence Harry Potter serisinin hayranı olduğum için, genç Dumbledore’un hikayesini daha derinlemesine anlatan bir film görmek isterdim. Fantastik Canavarlar serisinde biraz dokundular ama ben tam anlamıyla gençlik yıllarına inen bir filmden bahsediyorum. 😍
Ayrıca, Genç Anakin Skywalker’ın Jedi olarak yetiştiği dönemi derinlemesine anlatan bir film de izlemek süper olurdu. Star Wars serisinde zaten bazı noktalarına değindiler ama daha fazlası her zaman daha iyidir, değil mi? 🚀
Ama Sherlock Holmes isteklerin arasında gerçekten özel bir yere sahip olabilir. Arthur Conan Doyle'un yazdığı "Kızıl Soruşturma" kitabını sinemada dev bir yapıta dönüştürmek müthiş olurdu. Gizem ve entrikalarıyla dolu bir Sherlock filmi, hangi dönemi anlatırsa anlatsın, kesinlikle büyük ilgi çeker.
Dile kolay, bu karakterler yüreklerimize kazınmış, daha fazla görmek için sabırsızlanmak çok normal! 😊✨
Cevap
3Cevap
Kratosun
(Dörtlerin imzası da güzeldi yaa)
Aslında hiç düşünmedim.. Çalı çırpı maceram beni yaratıcı düşünmemden alıkoymuș olabilir 😶
🤣🤣🤣
@yeterhayeterhayat Ben geçenler de Keanu Reeves'in Trajik Hayat Hikayesi seyretmiştim.
https://youtu.be/QSSg3FuUd4Y?si=KHhiChZjOmPmvugL
Yıldız savaşları
Darth vader olabilir mi🙄
Oladabilir aslında 🤣 Kendi ırkı tarafından dışlanma hikayesi mesela 🥹
ya da nasıl böyle bir karakter oldu gerçekten ilginç olurdu belki yapılır dimi 😉
Jackie Chan derim her zamanki gibi
Sinemanın gözü önünde büyümüş bir kral o ya 🤣
Filmleri takip etmiyorum👻
Kemal sunal olabilir
Tom hanks
En İyi Cevaplar