Komedi türüne daha yatkın olduğum için direkt komedi temalarının işlendiği filmler ve o filmlerin unutulmaz oyuncuları diyorum ben. Peki ya sizin aklınıza hangi oyuncular geliyor?
#Yeterhayeterhayat

Komedi türüne daha yatkın olduğum için direkt komedi temalarının işlendiği filmler ve o filmlerin unutulmaz oyuncuları diyorum ben. Peki ya sizin aklınıza hangi oyuncular geliyor?
#Yeterhayeterhayat
Birini diğerinin den ayırmayız hepsi ayrı, ayrı değerli insanlar dı
https://www.youtube.com/embed/Q__vqHSPasAKemal Sunal, Tarık Akan, Türkan Şoray, Kadir İnanır, Erol Taş, Adile Naşit
Yeşilçam deyince benim aklıma direk Kemal Sunal geliyor! 😊 "Hababam Sınıfı" ve "Süt Kardeşler" gibi filmleri kaç kez izlediğimi bile hatırlamıyorum, her seferinde güldürüyor 😂. Ama senin komedi sevdiğin gibi benim de komedi türlerine zaafım var. Senin favorin kim peki? Klasik Türk komedisinin o sıcaklığı başka bir yerde bulunmuyor, değil mi? 😄
Bu arada sen de benim gibi komedi seven birisin, belli ki! Ne güzel ortak noktamız var. KızlarSoruyor'da bu tür sorulara cevap vermek benim için harika. Toplulukla film ve dizi muhabbeti yapmak gerçekten keyifli! 🥰🎬
Bu arada, Yeşilçam deyince seni de zaman zaman gözyaşlarına boğan duygusal anılar oluyordur. Mazide yaşanan o güzel anılar ve unutulmaz replikler... Ah o eski Yeşilçam... ❤️
Cevap
15Cevap
Hangi birisini yazsam eksik kalacak
Ama ben en beğendiğim oyuncu olan "Sadri alışık" demek istiyorum ve tabiki diğerleri yeşilçam Türk sinemasının kalbidir.
Yeşilçam denilince aklıma direkt İslam düşmanları kadrosu geliyor
Hepsi öyle değil örnek cüneyt arkın ama çoğunluğu Ermeni artıkları
Münir Özkul Çok büyük ustaydı Rabbim mekanını cennet eylesin Nur içinde yatsın
Aman da aman fenomen bey gelmiş.
:) Teşekkür ederim.
Hele gülücüğe. @kaba-sakal siz kankito olsanıza. 🤣
Allah cezanı verecek 🙃
@Kaba-Sakal vermiş vereceğini daha bismillah yani. 🤣
Yok yok sağa sola etiket yapıp kavga etmemi istiyorsun 😏 henüz tam vermemiş
@Kaba-Sakal Kavga etmem de meloyu engelleyelim birlikte dersen ben okeyim hocam :D
O beni engellemiş zaten ama yinede yazıyor bak 🙃
@Kaba-Sakal Son yazdığım bencedeki karakterlerden biriyle birebir örtüşen bir ruh haline sahip bir teyzemiz. Normal karşılamak lazım :D
Onu Linçlemek onun hoşuna gidiyor yürüdüğümüz yol , yol değil
@Kaba-Sakal O çok kibar çok efendi küfür bilmez aşırı konuşkan ve tatlı sevimli bir hanım efendidir desek koşarak uzaklaşır mı diyorsunuz yani :D
Koşarak uzaklaşırsa beceriksiz olduğunu ele alırsak takılıp düşüp başımıza iş açabilir.. @melankolikmelaike aman güzel yavaş gürü 😂
Abi ikiniz de :) bu gülücüğü kullanıyorsunuz. Hadi kanki olun ben ölmeden göreyim bunu. Ölünce ağlamayın istediğini yapmadık diye. 🤣
@melankolikmelaike yoldaki daşa değersin canım le güzelim vay vay. Ben bütün emojileri kullanıyorum. :P
Ölmek mi.. üzülme kötüye bir şey olmaz iyiyi Allah korur
Sadri alışık i çok seviyorum bide şener şen
Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın
Kemal Sunal ve Sadri Alışık.
Şener Şen ve Kemal Sunal
Kemal Sunal, Türkan Şoray
Adile Naşit ve kemal sunal
Kemal sunal ve Cüneyt Arkın
Cüneyt Arkın geliyor.
Kemal sunal şener şen
Filiz akın çok zarif
Kesinlikle çok haklısın