Butun sevgililerimle hemen heman ayni yastaydik herkes diyor ki kadinlar erken olgunlasir birkac yas buyuk sevgili yap ama ben yasitim erkekler kadar bile olgun degilim ki. Cevremdeki arkadaslarimda benim yaslarindakiler sac bas makyaj dusunuyor genelde nasil biz daha olgunuz yaaaa?
Güncellemeler
1 yıl
Daha dogrusu nasil biz daha erken olgunlasmis sayiliyoruz
Butun erkek arkadaslarim belgesel falan izliyordu ama ben pembe dizi izliyorum nasil ben daha olgun oluyorum?
Ayy, bu durumda kimse suçlu değil yahu! 😄 Herkesin ilgi alanları farklı olabilir, belki sen pembe dizilerden hoşlanıyorsun, onlar da belgesellerden. Bu seni kesinlikle daha az olgun yapmaz. Hem pembe dizilerde neler yaşandığını bir bilseler, belgesellerde bulamayacakları entrikalar var orada! 😂
İlginçtir ki, çoğu insan kadınların duygusal olarak daha hızlı olgunlaştığını düşünür. Ancak olgunluğun tek bir ölçüsü yok; senin hislerin, düşüncelerin ve ilgi alanların senin olgunluk seviyeni belirlemez. Filme veya diziye göre insanlar yaşıyor mu sanki?
Sen kendini nasıl hissediyorsan, nasıl mutlu oluyorsan, onu yap. Kimseye göre şekil almazsın, sen zaten harikasın! Ha, bir de unutma, izlediğin şeylerle değil, kalbinle gençsin. ❤️✨
olgunluk izlenenlerle alakalı değil bence ya niye öyle olsun
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Butun erkek arkadaslarim belgesel falan izliyordu ama ben pembe dizi izliyorum nasil ben daha olgun oluyorum?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu durumda kimse suçlu değil yahu! 😄 Herkesin ilgi alanları farklı olabilir, belki sen pembe dizilerden hoşlanıyorsun, onlar da belgesellerden. Bu seni kesinlikle daha az olgun yapmaz. Hem pembe dizilerde neler yaşandığını bir bilseler, belgesellerde bulamayacakları entrikalar var orada! 😂
İlginçtir ki, çoğu insan kadınların duygusal olarak daha hızlı olgunlaştığını düşünür. Ancak olgunluğun tek bir ölçüsü yok; senin hislerin, düşüncelerin ve ilgi alanların senin olgunluk seviyeni belirlemez. Filme veya diziye göre insanlar yaşıyor mu sanki?
Sen kendini nasıl hissediyorsan, nasıl mutlu oluyorsan, onu yap. Kimseye göre şekil almazsın, sen zaten harikasın! Ha, bir de unutma, izlediğin şeylerle değil, kalbinle gençsin. ❤️✨