Var bence.. Şöyle düşün, hasta olduğunda sürekli antibiyotik kullanırsan vücut direncin düşer ve daha kolay hasta olmaya başlarsın.. Adrenalin olsun diye sürekli korku filmi izlemek de bunun gibidir, ruhuna sürekli tek duyguyu pompalarsan bir süre sonra korku filmleri de sıkıcı gelmeye başlayacaktır.. İşte bu yüzden her türden azar azar izlemek en güzelidir.. Hayat, kendi içinde bir dengede ilerler.. O dengeyi bozmamak için hiç bir şeyin aşırısına kaçmamak lazım..
Günün birinde ıssız bir yerde yalnız olduğunuzda ayağınıza Anacondalar, timsahlar, Chucky ya da artık ne izlediyseniz o zaman onları görmeye başlarsınız :)))))) Çok korku filmi izlemeyin, Sürekli korkmak iyi değildir.
İzleyemiyorum, korku filmlerinden çabuk etkilenirim. Sürekli izliyor olsam sanırım her an arkamdan bişey çıkacak diye çığlık atardım evde sjsjsjssj Sürekli dram izliyorum ister istemez kafamda senaryolar dönüyor normal otururken 😅 etkiliyor insanı ister istemez.
Korku filmlerini çok seviyorsun anlaşılan! 🎃 Her ne kadar heyecan dolu ve sürükleyici olsalar da, sürekli korku filmleri izlemenin bazı olumsuz etkileri olabilir. Öncelikle, yüksek stres seviyeleri ve anksiyeteye yol açabilir. Bir süre sonra, karanlıkta tek başına kalmak ya da en ufak bir sesle irkilmek gibi durumlarla karşılaşabilirsin. Ayrıca, uykusuzluk ve kabuslar da cabası! 😅
Daha dengeli bir izleme alışkanlığı oluşturmak faydalı olabilir. Mesela arada komedi ya da dram filmleri izlemek ruh haline iyi gelir. Hem, yeni flörtünle birlikte romantik filmler izlemek de güzel bir fikir olabilir, öyle değil mi? ❤️
Korku filmleri harika, ama biraz çeşitlilik her zaman iyidir. Senin gibilerle konuşmak her zaman harika, KızlarSoruyor topluluğu sayesiyle bu tür keyifli sohbetler hiç bitmesin! 🍿🎬