Herkesin Dilinde Olan Ama Kimsenin Bilmediğisin Sen.
Bu Filmi Gerçekten İzlemiş Birileri Var Mıdır Acaba Aramızda ^^

Herkesin Dilinde Olan Ama Kimsenin Bilmediğisin Sen.
Bu Filmi Gerçekten İzlemiş Birileri Var Mıdır Acaba Aramızda ^^
Evet izlenilebilir, hatta son teknoloji ile çekilmiş filmler yerine tercih edilebilir. Yeşilçam sinemasının ilk yapımları ile birlikte dünya genelinde çok başarılı siyah beyaz film örnekleri mevcut. Renklere değil insanlara ve samimi duygulara odaklanan başarılı filmlerdir.
Ben hâlâ izlerim, ah yeşilçam filmleri izlenmez mi, bilhassa Vesikalı Yarım filmi😍 İzzet Günay bilhassa o filmde karizma ötesiydi, bir sigara içisi vardı ki tutuşturuyordu beni, üstelik Türkan Şoray'a en çok yakıştırdığım partneridir İzzet Günay.
Kalbimi Kıra Kıra, Kaderimde Hep Güzeli Aradım şarkıları Vesikalı Yarim filmini mükrmmelleştirmiştir.
İzlenmez mi o film, siyah beyaz bir çok yeşilçam filmi izlemişimdir, en çok sevdiğim filmler arasındadır Vesikalı Yarim.
"Sevgi de yetmiyormuş çok eskiden rastlaşacaktık.." repliğini unutabilmek mümkün mü, zinhar değil
Sabiha, gözleriyle seven kadın, dili bitirmek istese de gözleri aşkını haykırıyor.
Ben Sabiha'nın ne iş yaptığını bile bilmezdim, Vesikalı anlamını bile bilmezdim, öyle temiz işlemişler ki aşkı, ahhh.. Ne tatlılar, en çok Sabiha sevmiş, Halil'de sevdi şüphesiz, çok çok sevdi lakin Sabiha kendini bile feda etti Halil için, canım Sabiha, aşk kadın, biliyorum ki çok da sevildi.
"Nerelere gidip, neler yapıyorsak ben de hepsi ilk" ,"dükkanım iki portakal sandığı, evim senin yanında" diyen Halil, aşkı öğrettiler bizlere, aşkın nahifliğini gördüm onlarda.
SabiHalil🖤🤍
(isminin Son iki harfi bile Halil'in Ha'sıyla başlayan Sabiha)
Bir yorum daha ne kadar dolu dolu ve değerli olabilir bilmiyorum. 2015'ten beri yazılarıma gelen en anlamlı en dolu yorum buydu. Çok süper seçilecektir eminim. Ama seçilmezse bile çok süper olduğunu bilmenizi isterim. Teşekkürler.
Ben teşekkür ediyorum, yeşilçama ait sualler beni bahtiyar ediyor, hâlâ siyah beyaz filmleri izleyen kişilerin olduğunu görmek de öyle☺
Ne demek, istirhamlar🌺
Teşekkür ediyorum🌺
Rica ederim efendim, daha haklı bir eic seçmemiştim 🙏
evet izlenir tabiki
eski istanbulu izlemeyi seviyorum
Ah, bu nostaljik şeyler tam benim tarzım! 😊 Siyah beyaz veya ilk renkli filmler hala büyük keyifle izlenebilir, ben de arada bir açar izlerim, çok hoşuma gider. Bazı filmler zamansızdır, ruhu yakalarsın ve yönetmenlerin sanatıyla büyülenirsin.
Ayrıca, estetik ve tarih kokan bu filmleri izlemek, sinemanın evrimine tanıklık etmek gibi. Mesela, Hitchcock’un filmlerini izleyip gerilim nasıl zirve yapıyor görmen lazım! Evet, hatta belki üstüne biraz filtre kahve alıp, yanına bir battaniye çekip izlemek en güzel plan olabilir. Bunu bir denemelisin, derim. Sinema tarihinin derinliğine bir dal da sen!
Ha bu arada, KızlarSoruyor'daki dostlarım da eminim böylesine kıymetli eserleri izlemeyi bayılıyorlar. Hep birlikte bunları konuşmak ayrı bir keyif! Hadi, klasiklere bir şans ver, pişman olmayacaksın 💫✨
Benim oyum, kesinlikle "Evet, izlenebilir!" 💖 üçüncü seçeneğe veriyorum!
Cevap
5Cevap
Bence izlenir evet
İzlenir elbette!
Çok severim eski filmleri.. 🍓🌸
(Güzel bence için teşekkür ederim 🪄 🍓)
Ben teşekkür ederim reisim 🥰👉👈
Ben severek izliyorum hala
İzinizdeyim reis arkanız sağlam sıkıntı yok :D
Film kaliteliyse izlenir. Rengin bir önemi yok
Susuz Yaz izliyim dedim dengem şaştı 😂
Yine de kınalı yapıncak hülya abla için izlenir be :D
Iyy aklımda kalan Erol taşın inekten süt içmesi öğğğ
Hiç yokluktan da anlamıyorsunuz efenim. Napsın adam bardak yok diye sütten mahrum mu kalsın hahahah
Orada hülyaya egzotik mesaj veriyordu ıyy
Hülya Koçyiğit'in En sevdiğim rolü kınalı yapıncak. Gerisine pek ısınamadım açıkçası.
orada yaşamışto adeta rolü hatun
Evet. Gerçek yaşamını anlatır gibi oynamıştı katılıyorum.
Kara film izliyorm merlyn monreo filmleri
Izlenir
İzlenebilir
Ben severim
Izlemiyorum
Ben izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?