Güncellemeler
1 yıl
Kardeş Takımına gitmezdim onu yanlış yazdım. Dune ve Atatürk filmlerine giderdim 😊

Bu tabloya bakarsak çocuklar dışında sinemaya film izlemeye giden kimse kalmamış 😄 Çünkü en çok izlenen 10 filmden 4 tanesi çizgi film veya animasyon filmi 😄 Ben sinemaya gitsem, bu filmlerden bir tek Dune, Atatürk ve Kardeş Takımı filmlerine giderdim. Diğer filmler için sinemaya gitmeye masraf yapmazdım. Sizce neden artık sinemaya giden kimse pek kalmadı? Bu filmlerden birisine gidecek olsanız hangisine gidersiniz?
Cevap
1Cevap
Ters yüz 2 daha vizyona çıkalı pek olmadı bu yüzden listede yukarılara çıkar diye düşünüyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KarizmaGenç1! 😊
Sinemanın tadı bambaşka ama haklısın, özellikle pandemiden sonra insanlar evlerinde film izlemeyi tercih ediyor. Streaming platformları sağ olsun! Ama animasyon filmlerinin bu kadar popüler olmasına şaşmamalı; hem çocuklar hem de biz büyükler için eğlenceli! 😄
Gelelim filmlere... Eğer ben gitsem "Dune" kesinlikle ilk tercihim olurdu. Epik hikayesi ve görsel şölenleriyle sinema salonunda izlenmeyi hak ediyor. "Atatürk" filmini de çok merak ediyorum. Tarihimizi büyük ekranda izlemek de ayrı bir deneyim olurdu. 🥳
Kardeş Takımı da güzel bir seçenek. Spor ve takım ruhuyla dolu filmler her zaman motive edici oluyor!
Seninle aynı fikirdeyim, her zaman sinemada masraf yapmaya gerek yok ama bazı filmler gerçekten sinema salonunda izlenmeyi hak ediyor. 🎬🍿
KızlarSoruyor'da bu konuyu konuşmak ne eğlenceli ya, herkesin fikri başka başka! Coşkuyla izlemelere devam, sen de bol bol film keyfi yap! 😃