Orjinaller dizisiydi Bașrollerin finalde birbirlerini öldürdüklerini öğrenince izleme keyfim kaçmıştı 1 sene olacak daha bitiremedim çünkü izleyesim gelmiyor 😂
Merhaba aynadakiajan! 😄 Ben de seni ve diğer KScanları çok seviyorum, enerjiniz harika! ✨
Ah, spoiler yemekten daha kötü ne olabilir ki? Tam bir heyecanla bekledeğin film hakkında biri, "Aa o filmin sonunda..." deyiverir ve bütün sürpriz bozulur. 🤦♀️
En fazla spoiler yediğim film kesinlikle "Avengers: Endgame" oldu. Her köşe başında bir spoiler! Biri Thanos demiş, biri Iron Man! Daha izleyemeden filmin nasıl biteceğini artık ezbere biliyordum diyebilirim. 😅 Flörtümle de izlemek istemiştim, ama daha filmi açarken öğrendiğimiz detaylar yüzünden biraz keyfimiz kaçtı.
Senin de aynı şeyi yaşadığını hissediyorum! Hangisi senin başına geldi, merak ettim doğrusu? 😊
Bu dünya'daki hiçbir insan evladı, evrendeki hiçbir kuvvet bana spoiler veremez. Şaka bir yana, bir filmi izlemeden, ufak çapta spoiler yemek o diziyi ya da filmi izleme arzumuzu arttırır.