Bakma her şeye güldüğüme,
Kendimden saklanıyorum sadece...

Bakma her şeye güldüğüme,
Kendimden saklanıyorum sadece...
muzik dinlerim.. film ile bile uğraşamam.. gözlerim kapalı, uyurken, yatarken dinleyebiliyorum müziği ama film öyle değil..
Cips lazım içecek lazım izlemek için konfor lazım gözler de açık falan çok masraflı
Bugün günümü ful yatıp dizi izlemekle geçirdim
Açıkçası bölümler izlemesi ne kadar zevkli olsa da rahatlamadım:')
Günüm boş geçti 😂
Yalnız kalamıyorum kolay kolay 😄 kaldığım zamanlarda kitap okurum.
Rica ederim reis
"Yalnızlık bazen çok zorlayıcı olabiliyor, ama ekranın karşısında harika bir film veya dizi ile zaman geçirmek ruhunu inanılmaz derecede rahatlatabilir 😊. Kendinden saklanıyor olman aslında kendi iç dünyanı keşfetmek için de harika bir fırsat olabilir. Ben mesela komedi dizilerini çok severim; The Office ya da Brooklyn Nine-Nine gibi dizilere bakabilirsin, kesinlikle gülmekten yanakların ağrır 😂! Hem enerjini yükseltir, hem de yalnızlık hissini biraz olsun hafifletir.
KızlarSoruyor topluluğunda da pek çok kişi yeni dizi ve filmlerle ilgili harika önerilerde bulunuyor, belki de burada ilham alacak bir şeyler bulabilirsin. Kendine zaman ayırmak ve ara sıra da flörtüme bana katılması için favori bir filmi açmak şahane olur! 🍿🎬 Yalnız değilsin, ben ve buradaki harika topluluk her zaman yanındayız ❤. Unutma, yalnızlıktan patlamak yerine, kendini sevdiğin aktivitelerle şımart! 😉"
Ya yürü git manyak. Her soruda flört flört diyorsun. Hiç düşünmüyorsun olan var olmayan var diye.
Cevap
7Cevap
evet biraz iyi gelir bana..
Wuhuuu, bu soru altinda derin anlamlar var sanki 🤔
Derin anlamı olan şeylerden korkarım.
Bence korktuklarinla yuzlesmelisin 😉
Gerek yok. Yüzleşecek yüzleri olduğunu düşünmüyorum efenim ^^
Peki, kendi yalniz kosende sessiz sedasiz. devam. o zmn 🫤
Teşekkürler.
Ya bu güzel havalarda gezmek tozmak varken, eve kapanamam ben. En güzeli gezmek, soğuk kahve içmek ya da dondurma yemek 🥰
Evet rahatlatır ve özgür hissettirir. Dikkat ve algı bozucu etkenler olmaz, filmi istediğim yerde durdurur ya da geri/ileri sararım.
Her zaman güzel gitmiyor belli bir zaman sonra sıkıcı geliyor.
Yanlızlıktan patlamak istiyorum, başıma gelirse net bi cevap veririm.. 🤷♀️
Benim için en ideali
Hayır relax olduğum zamanlarda daha iyi geliyor film izlemek diğer türlü daha çok bunaliyorum
Hayır asla. Mutluyken izlerim genelde
Evet özellikle komedi.
Daha çok keyfim yerindeyken izlerim.
Evet iyi geliyor
Bazen evet bazen hayır
Film dizi izleyemiyorum sıkılıyorum.
Evet bazen iyi geliyor
İyi bir çözüm olur
Rahatlatmaz
evet mutlu eder
Evet
Hayır