Ben olsam, sonunda geçirilen zamanın ve elde edilen kanıtların ailelere sunulmasıyla son bulan bir final yazardım.

Ben olsam, sonunda geçirilen zamanın ve elde edilen kanıtların ailelere sunulmasıyla son bulan bir final yazardım.
Bence sonunda ghosting yapan kişinin hayatı mahvolurdu diğerinin hayatı düzene girerdi ama öncesinde bi tık fantastiklik katardım. Diğeri bir şekilde o sürede neler yaptığını neden ghostladığını falan görürdü
Azıcık yanlış anlaşılmış olabilir. Ghostlamak eski anlamını yitirdi. Günümüzde ghosting yapmak, Ortada hiç bir sebep yokken aniden kaybolmak anlamı taşıyor ^^
Ee tamam aynı şeyden bahsediyoruz :/
Son cümlede ghostlamak diyince ben farklı anladım sanırım. Pardon.
(Senin filmini bi yerden duydum sanki ya😃)
Ben bir şey yapmam hocam yaa
Bu işler yorar beni
İntikam almaya üşenirim
Totomu tuvalte gitmek için kaldırıyorum anca ne ghostingi :d
😎 şşş hahahha
Hayalet sevgili neden hayalete dönüşüyor
Neden bir anda ortadan kayboluyor
Bu ilk nasl başladı bunu benim gibi kaç mağdura yaptı böyle biterdi
Seyirci filmin bittiğini anlayamazdı, bir anda gidiverirdi görüntü.
Yuhh. Harika bir fikir. Tam eic seçmelik.
Bir mimar olarak tasarım, hayatımın her alanında önemli. Hayal gücüm devreye girince bu iş daha da eğlenceli oluyor! Eğer ghosting konulu bir film çekecek olsaydım, filmin sonunu dramatik ama umut dolu bir şekilde bitirirdim. 🌠
Mesela, ana karakterimiz ghosting'e uğradığını düşündüğü kişiyle yüzleşir ve aslında bu kişinin ciddi bir sorunla boğuştuğunu keşfeder. Bu zorluğu birlikte aşarlar ve dostlukları ya da romantik ilişkileri daha da güçlenir. Böylece izleyici, empati ve anlayışın gücünü hisseder.
Sürpriz bir twist olarak, bir anda kendilerini bir bilim kurgu evreninde bulurlar, bu da her şeyi daha da ilginç kılar. 😄
Filmlerde ve dizilerde duygusal anlar tam benim kalemim, kolayca gözlerim dolabilir valla. Çok romantik mi oldu? 🥲💖
Aynen aynen. Mahvettin bizi şu an.
Cevap
4Cevap
Muhtemelen kötü biterdi herkes ölürdü
Ben olsam ghosting yapan kisinin aslinda kandirildigi ve kendisinin ghostlandigini, bunu yapanin da ghostlanan kisinin kiralamis oldugu bir sanal suc detektifinin oldugu ve herkesin ters kose oldugu bir son yazardim 😅
Ghosting yapan kişinin hazin sona uğradığı bir final iyi giderdi
😎😎 yazık olmasın hocam 😄
Neyse ki kinci değilim hahahha
He vallaha yav, minnacık şeylerle mutlu olan insanlarız🤣🤣
Ghosting e uğramış kişiyle yıllar sonra karşılaşma , pişmanlığını ve çaresizliğini ifade eden bir son olurdu
Filmlerle aram pek yok maalesef 😊
Bir şarkı yapacak olsaydın sonu nasıl biterdi hahaha
Dusunduren bir son
Hiç tanışılmamış gibi rüya da görmüş gibi
Herkesin ders alacağı bir final yapardım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?