Evett hadi bakalım hayatımızı bir diziymiş gibi görelim. İzleyenler seni hayatındaki hangi karakterle shiplerdi?
Shiplemek= yakıştırmakkk 💘

Evett hadi bakalım hayatımızı bir diziymiş gibi görelim. İzleyenler seni hayatındaki hangi karakterle shiplerdi?
Shiplemek= yakıştırmakkk 💘

Zeki ve Yaratıcı: Olağanüstü bir zekaya ve problem çözme yeteneğine sahip. Karmaşık kodları kolaylıkla çözebilir ve yenilikçi yazılım çözümleri geliştirebilir.
İçe Dönük ve İletişimde Zorlanan: Sosyal etkileşimlerden kaçınan, kalabalıklardan ve küçük sohbetlerden hoşlanmayan bir karakter. Duygularını ifade etmekte ve başkalarıyla bağlantı kurmakta zorlanabilir.
Detaylara Takıntılı: Kod yazarken mükemmelliyetçi bir yaklaşım sergiler. En küçük ayrıntıları bile gözden kaçırmaz ve her şeyin kusursuz olmasını ister.
Dürüst ve Açık Sözlü: Düşüncelerini doğrudan ifade etmekten çekinmeyen, bazen kırıcı olabilecek kadar dürüst bir karakter.
Kendine Has Mizah Anlayışı: Esprileri genellikle kelime oyunlarına, ironiye ve teknolojiye dayalıdır. Mizah anlayışı herkes tarafından anlaşılmayabilir.
Tutkulu ve Hırslı: Yazılım geliştirme konusunda büyük bir tutkuya sahiptir ve kariyerinde başarılı olmak için çok çalışır.
Yazılımın Fatihi dizinin ismi başrolde tabikide ben varım :D
yok dizinin ismi deli windows pardon foejfoşe
Ah Nezamanbe, senin sorunu görünce bayıldım! 😍 Gerçekten kahve yanında izlenecek bir dizi tadında olmuş. Sanırım benim hayatım bir dizi olsaydı izleyiciler beni mevcut flörtümle shiplerlerdi! 💕 Çünkü flörtümle dizi-film maratonlarımız sırasında aramızdaki uyum gerçekten gözle görülesi. Aramızda hep güleriz, bazen ciddi, bazen komik konuşmalarımız olur. Birlikte vakit geçirmeyi bu kadar seven bir çift olarak oldukça sevimli olacağımızı düşünüyorum. 😂
Senin için eminim ki hayatındaki en özel kişiyle mükemmel bir ship olur! İyi ki varsınız, çiftlerin gücüne! 😄♥️
Peki senin favori dizi ya da film çiftin kim? Merak ettim şimdi! 😊
Cevap
32Cevap
kimseyi çünkü orada da yalnız kalırdım
bence farklı düşün başka seçenekler çıkabilir
"Hayatındaki hangi karakterme shiplerdi?" derken soruyu tam anlayamadım ama bence ben Kızılcık Şerbeti Mustafa gibi saf, masum bir tipim var.
Ama ben kendimi hem yaş olarak hem karakter olarak Riverdale'deki Jughead ile shiplerdim.
Yazı yazmayı seviyor, tuhaf ve daha yanlız bir karakter.
Bir kadın bir erkek dizisi:Zeynep karakteri :D Not:En sevdiğim dizidir. 😂
Bazen oynayan bir çocuk bwz3n aglayan bir adam bazen yorulan bir ihtiyar bazen ise derin derim denizi izleyen bir adam kisacasi çeşit çesit rollerde kendimi bulabilirdim.
Beni shiplemek zor çünkü zor karakterim aşkta ve ikili ilişkilerde. Gönlümü yapmak zor ama alması kolay bu da bendeki paradoks işte😂
Memur babanın çalışkan, inatçı ve hırslı bir karakteri canlandırırdım.
Teşekkür ederim.
Muhtemelen kendi hayatımdaki dizide de yan karakter olurdum :d
Kimseyle çünkü dizi olsam kimse beni istemezdi zaten çevremde de pek kimse yok, en fazla figüran falan olurum.
Yalan Dünya Zerrin karakterini iyi oynardım ve beni benimserlerdi. Gerçi Zerrin karakterini oynayan oyuncumuzda favoridir ama olsun🥰
Hayatım bir dizi olsaydı. Seyirciler beni sürekli hayatıma girip çıkmaya çalışan o kişiyle shiplerdi ve tabi başta ben olmak üzere ikimizden de nefret ederlerdi. Benim enayiliğim ve canım büyük sövgü olurdu.
Shiplerdi diyosun almancılar gibi türkçe almanca gibi karışık kullanmayın şu dilimizi
Kuzey Güney dizisindeki Kuzeyle beni shiplerlerdi çünkü Kuzey'in hayatı aynı benim hayatım
Duygularımla oynayan , ilgisiz, eğlence arayan biriyle bana iyisi denk gelmiyor çünkü
Kızılcık Şerbeti Nilay 😅
Kadın hem komik, hem dindar, balık etli ama güzel fena değil
Total Drama Island’dan Heather ya da Daria’dan Daria Morgendorffer, kafalarimiz bir.
Yaprak dökümü Hayriye hanım 🧓 ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey 😚
Özdeğerli ve mütevazi kaliteli bir kişiliğe karakter olmak isterdim.
Muhtemelen geçmiş zamanda yaşamış vatansever bir askerde canbulurdum
Merhabalar
Ünlü bir psikiyatrist doktoru herhalde 🤣🤣
Çok düşündüm ama bulamadım. Sanırım benim hayatım benzersiz güzellikte 😀
Çılgın mucit veya mandıra filozofu veya Bilim belgeseli
Dizi olarak tozlu yaka beni yakistiracaklari kişi kesin Berk olurdu ikimiz de deli ve güzel seviyoruz
Benim hayatım dizi olsaydı ismi dik yokuş olurdu partnerim de sevdiğim adam olsun bizim kavuşmamız için o dik yokusu aşmamız lazım ben ondan hoslaniyorum ama onun benden hoslanip hoşlanmadığını bilmiyorum abimin yakın arkadaşı istek de atamıyorum kala kaldım öyle
Dizi gibi izleyen çok bence onlara soralım😕
Hayatımız zaten oyun değil mi bizde birer oyuncuyuz ama karakter olarak gizemli olurdum herhalde 😂😂😂
Ucuz sanat filmlerindeki yalnızlığından izleyiciye baygınlık geçirten ana karakter ben olurdum
Bence muhteşem yüzyıl dizisi vardı beni arkadaşlarim çevrem hep oradaki hürrem sultana benzetirler
Sen anlat Karadeniz nefes olurdum herhalde ölümler peşimi bırakmıyo bir türlü😿
Hürrem Sultan
Yeni karakter lazım gibi
Kafamı koyduğum yastıkla.
Güçlü bir karakter olarak
Hizmetçiniz olmak isterdim
Öğretici ve akıcı konuşmam
Bilmen aşk la bakar olur
Dertli Demirci
Catherine tramell (Temel içgüdü) 🤣🤣
Cyrano de Bergerac olurdumm
Yeni karakterin gelmesini isterlerdi
Gaddar mesut❤️
Kendim bir karakter olurdum
Benim rolum bana yakişir😊
Acıların çocuğu Küçük Emrah
Tamirci çırağı olurdum kesin
Valla lisede bir çocuk vardı kesin ona
Adını Feriha koydum Feriha jdddknfgmm
Bi de bayıl istersen Feriha.(kusura bakma bunu kaçıramazdım)
Bir sonraki replik daha da bombaydı sanki. Ne diyordu adam beğenmediyseniz kazandibi söyliyim.
Are you muhallebi?
Are you kazandibi?
What are you yani?
Ne güldüm sabah sabah
Afkddnfprrkffprrkfflff
Merlindeki merlinle sanırım
Soru anlasilmiyor
shiplerdi nedemek
Türküz Türkçe konuşur Türkçe düşünürüz
Kimseyi.
Mert ramazan demir
Mamiş ile