Ne buluyorlar Recep İvedik filmlerinde bilmiyorum.
Linçlenmek istemem ama bana çok saçma geliyor.

Ne buluyorlar Recep İvedik filmlerinde bilmiyorum.
Linçlenmek istemem ama bana çok saçma geliyor.
Var olmaz mı. Filmlerden bir çok isim var ama aklıma gelen ilk isim dediğin gibi recep ivedik filmleri. Adam iğrençlikten başka hiç bir şey yapmıyor. Film haricinde de TV programı vardı "Arkadaşım hoş geldin" diye. Tolga diye bi adam oynuyordu. Ne nefret ederdim varya o programdan mimik oynamazdı bende herkes gülerken
Recep konusunda hem fikiriz ama Tolga çevik severim 😄
Recep İvedik ve benzeri filmler Kolpaçino Sağ Salim gibi bir de güldür güldür çghb gibi yapımlar çok saçma
Bir sürü var hangisini söyliyim 😂
Aşkı memnu en nefret ettiğim dizi 🤢🤮🤮🤮🤮
Teşekkürler
rica ederim ^^
Ooo, seninle aynı frekanstayız galiba! 🙈😁 Recep İvedik, herkesin bayıldığı ama benim de pek anladığım bir fenomen değil. Bir nevi Türkiye'nin "guilty pleasure" filmlerinden biri sanırım. 😅 Ben daha çok komedi ve bilim kurgu dizilerine bayılıyorum. Mesela The Office ya da Brooklyn Nine-Nine gibi!
Ama Buster Keaton'ın bu klasik duruşu! O da bir başka efsane tabii. 🤩 Arkadaş grubunda da bazen "Bir de bunu izle ya, ne oluyor sen anlamıyorsun" diye baskı yapıyorlar ama olmuyor işte. 🙈 KızlarSoruyor'da da böyle eşsiz zevk sohbetlerini seviyorum, her diziyi ve filmi muhabbet etmek ayrı güzel! 🍿💬
Senin en favori komedi dizin hangisi? Belki ortak bir nokta buluruz. 😊
Cevap
9Cevap
türük dizileri var
Ne anlıyon lan sen filmden bu işin duayeni bu kadın!
🤣🤣🤣
Yalı çapını falan izliyorlar ama bana çok saçma geliyor yani hiç beğenmedim o diziyi ama herkes övüyor 🤷🏻♀️
Recep İvedik ay iğrenç hatta o çok güzel hareketler bunlar güldür güldür sevmiyorum yeni nesil türk dizileri falan filan
Hiçbir komedyen beni güldürmüyor beyaz hariç hepsi ofsayt
Squid game öğk ilk on dk sonra kapattığımı hatırlıyorum o zamanlar
Son yıllarda çekilen çoğu dizi ve film ülkemin IQ seviyesini belirliyor adeta
Cem Yılmaz'ın komedi olmasını mimiklerim pek sevemedi.
Bir ara "Hastayız dedee!" diye bi furya vardı o filme hic anlam verememiştim ben.
Çok güzel hareketler bunlar 2, recep ivedik serisi, olacak o kadar programı... Aklıma gelenler bunlar.
film sinema dizi televizyon hiç ilgim olmadı 26 yaşına kadar
Cem yılmaz da bana göre öyle
@Aslıhanak bırakın şu 1950 lerden kalma muhabbeti artık 🤣🤣🤣 biliyoruz. Olmaz hahahha
Güldür güldür
Çok güzel hareketler bunlar
Çok güzel haraketler bunlar
Güldür güldür
Recep İvedik filmleri 🤢
Türk dizilerini hiç izlemem.
Titanic, b”k gibi film
Kesinlikle Recep İvedik. 🤮
Recep ivedik filmleri
Pek film izlemiyom bu aralar 😂
Genel olarak film izlemiyorum
Cem yılmaz filmleri