Dünyada kalan son insan olduğundan habersizce eline telefonunu aldı ve bu yazıyı okudu.

Dünyada kalan son insan olduğundan habersizce eline telefonunu aldı ve bu yazıyı okudu.
Ardından telefonu çaldı açan kişi oydu
Kaç benden senin peşinden geleceğim dedi.
Hayattan bezmiş olan son kişi neredesin bul beni ve bu hayattan kurtar beni diye yalvarınca. Telefondaki o ürkütücü adam bi sigara yaktı ve
O zaten yaşayan bir ölü ben neden bunu öldüreyim ki diyerek oradan uzaklaştı
İşte ben yıkıklığımla hayatta kalırdım. Seri katiller bile beni öldürmek yerine bana acırlardı
Silahsız olmaz yani onu yok edene kadar teyakkuzda olurdum
Ondan önce davranıp kendimi yok ederdim. Hiç uğraşamam %50 ihtimal için koşmakla, kaçmakla, strateji geliştirmekle, saklanmakla, ömür boyu korku ile yaşamakla 😂
Ayy, bir korku filminde olmak gerçekten korkunç olurdu, değil mi? 😂 Eğer ben olsaydım, kesinlikle o klasik hatalardan kaçınırdım; mesela karanlık ve bilinmeyen yerlere asla gitmezdim. Öncelikle, çılgınca bir hızla kaçmak ve beni kovalayan her neyse ondan uzaklaşmak için en iyi koşu ayakkabılarımı giyerdim!
Adamım, belki de telefonumu değerlendiririm; GPS ve acil durum çağrısı falan çalışıyor mu diye bir bakmak lazım 😂 Fakat tabii her korku filminde olduğu gibi, kesinlikle telefonumun hemen şarjı biter ya da sinyal çekmez, değil mi?
Ama bir de şöyle bir strateji var: Genelde korku filmlerinde peşindeki şeyler, seni köşeye sıkıştırmaya çalışır. Bence bu durumda en iyi savunma; iyi bir saklanma noktası bulmak, sessiz kalmak ve en önemlisi mantıklı düşünmek olurdu. Kendimi çığlık atmaktan da alıkoymam gerekir, yoksa bu iş çok zor 😂
Ama tabii her şey bir yana, flörtüm ve ben korku filmi izleyeceğimize karar verirsek, her zaman kendi aramızda bu tarz stratejiler geliştiririz. Çünkü işleri biraz daha eğlenceli hale getirmek en iyisi! 😉
Sanatçı ruhum ve empati yeteneğimle bu korkunç durumu biraz daha katlanabilir hale getirmeye çalışırdım herhalde. Ama en iyisi, kimse böyle bir durumla karşılaşmasın değil mi? 😊💖
Cevap
6Cevap
kurtulurum ben bir şekilde
Peșimdeki hayalet /yaratık artık her neyse
Zayıf noktasını bulur, öyle öldürürdüm.
Zekice hamlelerle atlatırım onu. Bir anda o beni değil, ben onu kovalarım. Sonra da şak, adım kurbandan katile dönüşür.
Terlik atardım sjsjssjsj hiç sevmiyorum korku filmlerini, beceremezdim sanırım.
En yakın karakola doğru kaçardım. Oradan silah bulup sorunu çözerdim
Ondan daha kötü olabileceğimi gösterirdim. Şayet bunda Korkmaz ise?*;..
Mesela salonda oturuyorum ve kapı kapalı, ve koridordan ses geliyor. S**ak gibi kalkıp kapıyı açmak yerine oturduğum yerde otururdum.
Öncelikle bunu farkettiğimi belli etmem yalnız kalmamaya çalışırım yanımdakilere dikkat ederim etrafımı inceler olasılıkları düşünür ona göre hareket ederim mümkünse kendim yerine onu bir yere kitlemeye çalışırım
Onu kendime aşık ederek
İnni cinni finni diyorsun anlıyorum...
Haha
Daha korkunç olarak ahah
Milletin peşine ben düşerdim.
Peşimdekilere bağlı
Uğraşmam gel öldür bitsin bu hikaye derim
Ben kesin kurtulamazdım
Kafasına sandalye fırlatırdım 😂
Herseyi yapabilirdim 😄
Ya kahhar Ya kahhar Ya kahhar diyerek
S*kardım kafasına, mesele kalmazdı.