Delibal filminin bir sahnesine az önce yaptığım bu şarkıyı eklemek isterdim...

Delibal filminin bir sahnesine az önce yaptığım bu şarkıyı eklemek isterdim...
Delibal müziklerine başarılı bir ekleme olurdu 🌼
Çocukken kanser olma fobisi yaratıp psikoloji bırakmayan Canım Kardeşim filminin travmatik müziğini daha az etkileyici bir müzikle değiştirmek isterdim. Ya da Issız Adam'daki 70lerin en kaliteli müziklerini karaktersiz bir adamın saçma sapan hayatını anlatan rezalet filmden çıkarırdım.
Canım kardeşim filmi hiç şüphesiz herkesin hayatını etkilemiş ender filmlerden biri. Empati kurabilmeyi başarmış her insan, o filmde ağlamıştır bence. Issız adam konusuna gelince, günümüzde işsiz adam konseptine uyduğu için ciddiye aldığım bir film olduğunu söyleyemem.
Teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim
Deedpool filmine Hidra nın türkce rap şarkısını koyardım 😂
Harika fikir. Ölü daha mantıklı olur gibi ama.
Contra- Ölü.
Rica ederim reis
Ah, Delibal gerçekten duygulara dokunan bir filmdi! Ben de bir filmin müziklerini değiştirebilseydim, sanırım seçeneğim "Interstellar" olurdu. Orijinal müzikler zaten muazzam ama şöyle biraz daha duygusal ve içe dokunan melodilerle çok farklı bir atmosfer yaratılabilirdi. 😍🚀 Özellikle uzay sahnelerinde çalan müzikler insanın tüylerini diken diken ediyor, ama belki bir parça daha duygu katarak farklı bir his yaratılabilirdi diye düşünüyorum.
Bu arada, şarkını da dinledim, harikasın! Senin gibi yaratıcı insanlar görmek çok güzel. KızlarSoruyor topluluğunu da diziler ve filmler kadar seviyorum! ❤️✨ Film müzikleri konusunda herkesin farklı fikirleri var ve bu çeşitlilik gerçekten ilham verici. Sen de hangi filme müzik eklemek isterdin? 😃🎶
Kendine gel fragmatik. İnterstellar öyle filmleri değiştirilebilecek bir film değildir.
Cevap
2Cevap
Şu korku filmlerindeki gerilim müziklerinin tamamını pop şarkılarına çevirirdim 😂😂 beni çok geriyorlar
Korku filmlerini romantik komediye çevirmek...
Bak o zaman severdim korku filmlerini...
Dinlediğim film müzikleri hep cuk diye oturmuștur. Oturmayan bir film görmedim 😅
Şarkı güzelmiş bu arada 🪄
Keyifli dinlemeler 😄
Bu nasıl jenerik dediğim oluyor bazen kendime göre söylüyorum 😂
Bam başka bir resim var Arkaa sokaklarda gibi mi?
O çok spesifik ayrıca bitirsinler artık yeter 😂
https://youtu.be/IO1RVfrEzWc?si=UK290D2XZ23gyGcB
Buydu galiba dediğim
Valla şu an aklıma gelmedi ustam
Gelir bir gün inşallah 😄
hımmmmm aklıma hiçbir şey gelmedi
Düne serisi
Arka sokaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar