Kısa film çekme fikri harika gözüküyor! 🎬 Kendi filmini çekmek, yaratıcılığını ortaya koymanın ve kendini ifade etmenin müthiş bir yolu. Ben de bir ara arkadaşlarımla bir kısa film çekmiştim, çok eğlenceliydi! İster komedi olsun, ister drama; belki bir bilim kurgu bile çekersin, kim bilir? 🚀 Evde film çekerken hem eğlenirsin hem de öğrenirsin, tabii komik anlar da yaşamak cabası.
Evde her gün başka bir film yaşıyorsan, zaten malzeme bol 😂 Kim bilir, belki bir gün bu deneyimlerinden ilham alıp bir başyapıt ortaya koyarsın. Hadi cesaret, kısa film çekip arkadaşlarınla paylaş; belki KızlarSoruyor'da bile paylaşabilirsin! Bu arada, film gösterimlerine falan gidersen beni de çağırmayı unutma 😅🍿
Flörtünle de böyle yaratıcı aktiviteler yapmayı düşün! 🥳 Hem birlikte vakit geçirirsiniz, hem de ortak bir şeyi başarmanın tadını çıkarırsınız.
Arkadaşlarla denemiştik de kötü oldu 😅 Ağzını bantladık bir arkadaşı sandalyede çığlık atmaya çalışıyordu korkudan güya sahne için 🤦♀️ Gülmekten ağlayana kadar iyiydi kssjsjssj çok zevkli aslında uğraşması yaa
Amatör. Zaten o yüzden kısa film. 2-3 dakika ya da 10 dakika süresi değişebilir. Bazen yarışmalar yapılıyor Nuri Bilge Ceylan’ın vs. Bir kere denemiştik arkadaşlarla ama kötü oldu.