Leyloş filminin sonunda düğün yapsak güzel olur demi valla benim çok hoşuma gider?

Leyloş kesin çok şaşırır aaa ne oluyor burada der biz hazırlıkları çok önceden tamamlarız haberciler dışarıda bekler ali abi ve atakan abide düğüne gelen davetlileri içeri alır müzik olarak ise harmandalı oy gelin oy damat erik dalı başka bass bossted ankaranın bağları mezdeke eş yelil dombıra mikrofonlada söyleriz benim için hava hoş bence leyloş çok duygulanır ben zaten bunun sinyallerini önceden vermiştim imzalarıda atarız evet de deriz leyloş geldiğinde ise zaten müziğin sesini son ses açıcaz böyle zaten anlar burada birşeyler oluyor der gelir yanımıza düğün pastasınıda leyloş keser sonra eğlenceye devamke kendisi zaten harmandalı oynamayıda sever bence ama çok komik olur ama orada eğlence sırasında malum konu açılmaması gerekiyor -Aras aşkım bunlara ne gerek vardı ya -sen zaten daha iyilerine layıksın düğünden sonrada leyloş u evime götürürüm ortada kalmasın demi o kadar emek boşa gitmesin heba olmasın pana filmin logosundaki gibi esirgeyen ve koruyanız ben hatta bu maceralarımıza çok kısa bir yaz molası eklesek ekleyemeyiz ki enerji küpü yerinde durmaz çünkü ne demişler bir türk sadece zeybek oynarken diz çöker fıragmatik sen zeybek oynamasını biliyor musun bunun için 5 özell derste öğreniliyor ali abi ve atakan abi bence çok kıskanır hatta leyloş beni yanaktan öperse asıl şenlliği o zaman görün domates gibi kızarırım ama kimin umurunda ki bence romantik olur *yazılar akmaya başladı* leyloş şöyle der -hey hey hey neden ağlıyorsunuz ki? bu bir veda değil ki sadece kısa bir mola gibi düşünebilirsiniz *istemsizce osuruk sesi geldi* -hığığığığığığığığığı -ahahahahahaha bu arada bu istemsizce oldu isteyerek olmadı. *daha yankılı osuruk sesi geldi* -aha bu isteyerek oldu. -Aras biz yaşlanıyor muyuz bana mı öyle geliyor? -bence sana öyle geliyor -bizim mottomuz neydi? -gazoz olma efsane ol. -sen bir kung fu pandasın -sen nesin kung fu leyloş -ahahahahahaha!!! hığığığığığığığığığı!!! * kamera arkası görüntüleri yayınlanır * -ne oluyor ya ne yapıyoruz biz şu an hahahahahaha!!! -hığığığığığığığığığı!!! -her zamanki gibi tam bir enerji küpüsün -sende öylesin -ama senin kadar değil. -tamam o zaman. -tamam bro -tamam dedim ya. -bende tamam dedim. -tamam kapat konuyu. *leyloş bana bakarak gülmeye devam eder* -ne gülüyorsun? -sana gülüyorum ahahahahahaha -hığığığığığığığı -neyse hadi görüşürüz -hadi baybay *leyloş öpücük göndererek veda etti*

Güncellemeler
1 yıl
oha bu efsaneydi gazoz olma efsane ol
Güncellemeler
1 yıl
fıragmatik seni buralarda görmek güzel çok güzel sonunda cevapladın tebrikler
Leyloş filminin sonunda düğün yapsak güzel olur demi valla benim çok hoşuma gider?