Evet Sherlock Holmes hayranıyım. :)
Bu sahne filmin en komik sahnesi olabilir.
Peki siz hangi film karakterinin becerilerine sahip olmak isterdiniz?
Onlarla ne yapardınız?

Evet Sherlock Holmes hayranıyım. :)
Bu sahne filmin en komik sahnesi olabilir.
Peki siz hangi film karakterinin becerilerine sahip olmak isterdiniz?
Onlarla ne yapardınız?
Malefiz sevdiğim bir karakter.

Hiç bıkmadan tekrar tekrar izlediğim bir flimdir.
Ulan robert daha fazla yaşlanmadan şu Holmes 'un 3. Filmini çıkartsanıza yahu!!
Supernatural dizisinde Andandrew gallagher diye bir karakter var çok az yașadı ama onun güçleri tüm supernatural' deki bütün güçlerden daha güzeldi.
İnsanlara istediğini yaptırabiliyordu harika bir şeydi yaa.. Tam da benlik. Djdjdj kötü niyetler için değil kendimi daha fazla özgürleștirmek için kullanırdım. Tamam itiraf ediyorum 😀belki bazen kötü niyetlerim için de kullanabilirdim. :d
Valla sabırsızlıkla beklediğim filmlerin en başında geliyor desem abartı olmaz. Ayrıca iyi niyetinin farkındayım. Beni kandıramazsın :P
😂😂
Bende yıllardır bekliyorum ya artık beklemekten sıkıldım o derece
Sherlock'un tüümm kitaplarını okudum aşırı akıcıydı..
Filmine bakayim dedim enn sevdiğim oyuncu robert oynayınca daldım filme tek başıma izledim
Sonra abimle beraber izledim daha sonra bir daha kendi başıma izledim sonra 2. Sini de abimle izledim sonra tek başıma izledim🤣🤣🤣neden dizisine bașlamiyorum ki aw
Sherlock kitapları okuduğunu bilmiyordum. Bu meyanda öğrenmiş oldum. Aklımda tutarım hocam ^^
Sherlock Holmes çekti canım yine uyku tutmayan bir gecede izliyeyim soruna gelirsek bir dizi karalteri veremiycem ama görünmez olmak isterdim komple
The boys dizisinden Homelander karakterinin güçlerine sahip olmak isterdim. Bilmeyenler için bahsedeyim: Uçabiliyor, süpermen gibi güçlü, gözlerinden lazer atabiliyor.
Yaşadığım yeri daha iyi bir hale getirirdim.
Harika bir seçenek, homelanderin karakteri değil de güçleri tercih edilesi bir seçenek :) 🙏
Onun güçlerini kendi karakterimle birleştirebilsem emin olun dünyada aç insan kalmazdı :)
Olmaz demeyelim. Olmasını umalım. Kim bilir? Belki de yakın bir gelecekte mümkün olabilir. 70'imden sonra gelen güçleri neyleyim diye isyan edecek gibiyim :D
😂😂😂
Hmm, harika bir soru! Sherlock Holmes gerçekten inanılmaz bir karakter, zeka ve gözlem yeteneği üst seviyede. 🍿
Ben Galadriel olmayı çok isterdim, Yüzüklerin Efendisi'nden hani. Hem ölümsüzlük hem de derin bilgelik… Bir de elbette o muhteşem büyü yetenekleri! 🤩 Rohan'da bir kahve içmek falan harika olurdu. 😂
Senin Sherlock Holmes hayranlığın da çok mantıklı! Belki Holmes'un yetenekleriyle gizemli olayları çözerdim. Flörtümle gece yarısı maceraları... 😄
Sen kim olurdun? Biraz daha detay versene! 🌟
Flörtün ben değilsem detaylarla ilgilenmiyorum sayın fragmatik. @Ezgi Geziyor beni aldattıktan sonra artık size güvenmiyorum :P
Yapay zeka bile nispet yapar gibi her cümlesinde flört diyo anladık evli barklı çocuklusunuz kırmızı da en çok size yakışıyo aynen yeteer
Cevap
31Cevap
Thanos olabilir.. veya Joker
İkisi de birbirinden güzel reis ^^
Zamanı ve herkesi put gibi durdurabilme yeteneği olsun. Hangi kahramanda var bilmiyorum aklıma gelmedi
Doktor Strange de var. Bir de Ben 10 filmindeki Eon var.
Tamam Doktor Strange olsun evet hatırladım sen deyince film canlandı gözümde 🤝🏼🤝🏼
Film değil ama Sihirli Annem dizisindeki Dudu Perinin zamanı geri alma gücüne sahip olmak isterdim 😂 yanlış tercihlerimi düzeltebilmek için.
Zamanda yolculuk teorilerinde oluşacak paradoksların önüne geçilemeyeceği ve değişen her saniyenin farklı bir gerçeklik oluşturabileceği söyleniyor. Bizi biz yapan şeyler geçmişimizde yaptığımız hatalardır. Düzeltmek yerine onları kabullenip tekrar yapmamak daha mantıklı değil mi? Sen yine de Betüş ol. boş ver gıcık Dudu'yu :D
Tercihlerin sonuçları değişmiyorsa dedelerden birini öldürmek tüm yanlış tercihleri yok etmeye yeterdi 😂
Hani zaman yolculuğu filmindeydik? Bir anda gerilime yöneleceğimizi düşünmemiştim.
Anlık bir gerilimin sonsuz huzurlu bir hiçliğe sebep olduğu zaman yolculuğu. Hadi onu yapamadım Dudu geleceğe de gidebiliyordu, en azından mezarıma kimler ziyarete geliyormuş görürdüm kim ak kaşık kim kara kaşık 😂
Tamam tamam. Zaman geriye aksın kavramı daha çekici gelmeye başladı. Sahte yüzleri erkenden görmek daha da ürkünç ^^
Evet iç karartıcı oldu, en iyisi anda kalmak 🌼
Cirilla Fiona Elen Riannon.
Bu kadını Damla Sönmez ile bağdaştıran tek kişi olamam sanırım ya :)
Benziyor evet 😄
İron Man. Her şeyi kendi zekasıyla en başından yaptı. Hastayım o karaktere hasta
Güzel bakış açısı, Batman da seversin sen o zaman 🤣
Yok usta batman uzak dursun awq
Hojuma gitmiyor :d
İkisi de aynı karakterin farklı evrenlerdeki versiyonu sonuçta hocam 😄
Ya usta sen niye batmanı bana empoze etmeye çalışıyorsun istemiyorum ALÇMJFADGAS
Bakalım bu videodan sonra da batman diyebilecek misin? Batman 240p ifşa izle
https://www.youtube.com/watch?v=MSk7wBc4638
Bence de Batman daha iyi
Bi Zaman yolcusu olmakmisterdim ama karaktere karar veremedim
Dudu peri dedi biri :D
Ben kendi hayat filmimin karakterinde yetenekli olsam yeter ya gerisine gerek yok
Estağfurullah. Gayet karakteri düzgün biri olduğunu ve bunu yansıttığını düşünüyorum :)
Çok teşekkür ederim :) bence sen de öylesin. Benim kastettigim hayatı biraz düzene sokmayı başarabilmek konusunda yetenekli olmaktı aslında :)
Ben oturduğum yerden her şeyin hallolmasını bekleyecek kadar tembelim. Beni bırak sen devam et hahahah
Valla ben de bu zamana kadar öyleydim de baktım oturarak olmuyor, bi ayağa kalkayım dedim. Sana başarılar 😂
Önceden Yıkılmamış ayaktaydım. şu an yıkılmadım oturuyorum. Kalkacağım bakalım neler olacak. Teşekkür ederim :D
Rica ederim 😂
Jason statham in yeteneklerine sahip olsam yeter.
Ölüm yarışı ilk filmindeki gibi
Taşıyıcı serileri gibi
Mekanik filmleri gibi
Esaretin bedelindeki ana karakter. Bütün zorluklara rağmen hapishaneden kaçmayı bildi. Azmin gücü ❤
Müsait olunca tekrar izleyip güç alıcam o filmden
Vampir tabiki bir cok süper özelliklere sahipler 🧛🏻♀️
Onu bilmem ama ben hayatımda bir film karekterine aşık olmuştum o da v for vendatta’da ki V’di ❤️
Üff catwomanın zekası ve esnekliği, dövüş becerileri.
Jumper.. Oradan oraya atlıyor. Önce milli piyango idaresine atardım, sonrada pasifkte bir tatil kasabasına ve konsolosluğa gidip ev sahibi ile oturma izni ve vatandaşlık. Bir daha dönmezdim. Arasınlar dursunlar. :D
Batman olmak isterdim sanırım güçleri harika
Batman'ın gücü zenginlik. Bence de harika 🤣🤣
casper olmak isterdim ama zaten o gibiyim görünmezim
Görünmezlik benim de bir yeteneğim olabilir. Ama Casper kadar merhametli olmadığımı itiraf etmeliyim ^^
Tony Stark’ım yeteneklerine sahip olmayı isterdim😎
Batman Bruce Wayne 🦇
Uyuyan güzel tabikide 😩🥱😴
Joker ve sherlock olur evet
İkisi de harika. Seçimlerin çok güzel :)
Eywallah
Hayri Potır varken gerisi boş 😄
Taha reisi izlemişiz anlaşıldı hahahha. Hayri yapma oğlum gözlerin öyle kalacak :D
Ovv Sherlock Holmes olmak harika olurdu tabi onun kadar ois değil 😂
About Time'daki Tim olurdum, bazen zamanda geriye gidip bir şeyleri düzeltebileceğimi bilmek iyi hissettirirdi
O kadar varki düşünmem lazım
Siz düşünün biz bekleriz efenim 😊🙏
Doctor Manhattan
Bütün arena savaşlarını kazanmaya niyetin var demek hmmm 😄😄
Tom Curise un filmlerinde ki olduğu her karakter olabilirim...
Lucifer
Görünmez olmak isterdim
Sherlock Holmes un zekasına sahip olmak isterdim
Dumbledore
Gandalf (The White)
Dr lexter’ın zekasına.
Alacakaranlık Kurtlar
Isimde benzio ztn
Tyler duran.
Durden😂
Tyler Durden olduğunu var sayarak Fıght Club severliğimizi kutluyorum hocam ^^
Eyvallah kral tam bir başyapıt
Birde zindan adası var efsaneler arasında👍
Film zevkine bayıldım hocam. Michael Corleone de dersen olur bu iş :P
Dostum tam bir sinema aşığıyım ben tabiki baba serisini izledim hemde birden fazla sinema inanılmaz bir sanat dalı bence insanları başka dünyalara götürüyor.
Kesinlikle çok haklısın. Az insan çok film diyelim o halde :P
Eyvallah aynı fikirdeyim😃
The flash koşma hızı
Harika bir yetenek. İnsanın aklına yapabileceği bir sürü şey geliyor :)
Jackie Chan reis
Onun filmlerini de derleyeceğim yakında. Çok az kaldı hahah
Teşekkürler efenim ^^
enola holmes
İzledim ama konusunu anlamadım bi türlü desem? Tekrar izlemekte istemedim 😄
ne demek anlamadım konusunu 😃
Ya ne bileyim, öyle yarım yarım izledim odaklanamadım işte
ondan anlamamışsın o zaman ilk filminde annesi kayıp oluyor onu araştırıyor ve filmde abisi sherlockta var
Batman
Süpersin ya 🤣
Yuri boyka😃
https://www.youtube.com/shorts/M_V7cAi1o0A
Aman hocam sakin ahhaha
🤣🤣🤣
Çeki çen😂😂
Kaderimizse çekeriz, sıkıntı yok hocam hahaha
8 Mile filmindeki Marshall Metters
Walter White
Vahhelsing
Aladdinin sihirlu lambasındaki cin