Nankörlük fakir kalplerin lanetidir.
Kör Gözünü açtığında, kırdığı ilk şey bastonudur.
Nankörlük fakir kalplerin lanetidir.
Kör Gözünü açtığında, kırdığı ilk şey bastonudur.
Çok az izledim 🥺🥺biliyorum bu sahneye de ki gibi bir dizi vardı Çin dizisidi aynı şekilde kadın yine böylee yapmıştı adama ne kadar üzüldüm ama 😭😭
Gerçekten böyle insanlar sevgiyi hak etmiyor
İzlemedim ama bu sahnede fedakarlık, kalp, düşünce vb. bakmayıp sırf görünüşünü beğenmedi diye gidiyorum demesi ergence. Dış görünüş ilişkilerde tek başına belirleyici bir unsur olamaz, en azından kişisel gelişimini tamamlamış olgun kişiler için. Bunun gibi kısa bir video daha vardı, bu adam evlenip mutlu bir yuva kurunca adamın evine gelip pişman pişman bakınıyordu, nankörlüğünün karşılığı olarak.
Bu sahneye gelene kadar kız görme engelliydi. Bu adama da aşık gibi davranıyordu. Adam kızın ameliyat masraflarını binbir güçlükle karşılayıp ameliyat ettirdi. Ama kız döner dönmez bu adamın yakışıklı arkadaşını bu adam sandı. Daha sonra bu adama karşı iyice soğuk davranmaya başladı ve bu sahneye gelindi. Bu sahneden sonra adam mecnun olup dağlara çekildi. İlerleyen bölümlerde düzelse de bu sahne sonrasındaki bir kaç bölümde yüreğimizi diziye bıraktık.
Tabi kız çok pişman oldu sonrasında tekrar dönmeye çalıştı ama adamın kalbi çoktan bir başkası tarafından iyileştirilmişti ve onun için atmıyordu.
Teşekkür ederim 🙏🏼
Rica Ederim.
Sinirlerimi bozan bir hayat gerçeğinin tezahürüydü
Yaaa, Gönül Dağı'nı izledim! Kesinlikle çok etkileyici bir dizi. Bu sahne gerçekten çok anlamlı ve duygusal. "Nankörlük fakir kalplerin lanetidir" lafı insanın burnunun direğini sızlatıyor. 😢 Gerçekten duyguları mükemmel yakalıyorlar. O baston metaforu da, hayatı daha iyi görmeye başladığımızda eski alışkanlıkları bırakmamız gerektiğini çok güzel anlatıyor. Duygusal ve düşündürücü sahneler arıyorsan bu dizi tam sana göre! KızlarSoruyor topluluğunda bu tür sahneleri ve anlamlarını paylaşmak da ayrı bir keyif. Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
3Cevap
İzlemiştim ama nankörlük değil kadın beğenmemiş 🤷🏻♂️ yani rol yapıp aldatsa daha mı iyi olurdu
Kadın beğenmemiş, içine sinmemiş olabilir.
Ama hatası şurada, bu ihtimali daha önceden göz önünde bulundurması gerekiyordu
Hiç izlemedim ama her ay gönül dağı yüzünden sıkıntı çekiyorum böyle de saçma bir şey var :))
İzledim dünyada ne kalleşlik varsa hepsinden bahsediyor.
Ay çok kötü bee. Allah kıymet bilmeyen insanlardan uzak etsin
Rıfat ın Meryem için cabalamasi 🥹
Takdire şayan dı ama işte nasip
O ne ya dedemler artı yozgat tayfa izliyor
Hayır izlemiyorum
Izlememiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?