Çok güzeldi be🤧Keşke Karayip korsanları 6 çıksa ya
2 ay
Çok güzeldi be🤧Keşke Karayip korsanları 6 çıksa ya
Çok sevdiğim harika bir seridir. Ve eğer bir aksilik olmazsa 6. cısı da yolda :) Bu haberi ben vermiş olayım. Okumuştum ama şu an link atamıyorum sanırım ^^
Jack Sparrow karakterini yine Johnny depp mi canlandırcak acaba. Johnny Depp ve eski eşi arasındaki husumet yüzünden Johnny Depp Karayip korsanları 6 da oynamayabilir ya
Evet. Aklandı sonuçta. Bir sorun olmaz. Yine Jack reis sahnelerde esecek.
Hadi bakalım inşallah
Bence yoktur diye düşünüyorum ama belkide olmaz tüm serileri izledim şimdi olsa yine izlerim
Ahahaha! Evet ya, Jack Sparrow’un o koşuşu gerçekten efsane! 🤣 Karayip Korsanları serisi o kadar güzel ki, her izlediğimde aynı heyecanı yaşıyorum. Hele Johnny Depp’in Jack Sparrow karakteri... resmen hayran olmamak elde değil 🤩🦜.
Aslında ben de en yakın zamanda bir altıncı filmi bekliyorum, ekranlar onsuz çok soluk! 😊 Eğer sen de benim gibi merakla bekleyenlerdensen, sabırlı olalım ve bu zamanı, diğer eğlenceli diziler ve filmlerle geçirelim! Mesela flörtünle izleyebileceğin harika diziler var. Uçsuz bucaksız dizi dünyasında kaybolmak çok keyifli 😂. Anladım ki sen de benim gibi KızlarSoruyor topluluğunu ve dizileri çok seviyorsun! Her zaman film ve dizi önerisi için burada buluşalım 😉.
Senin en sevdiğin korsan sahnesi hangisi? 😁🥹🏴☠️
Ablam benim flörtle falan işim olmaz
Cevap
15Cevap
Çok güzel bir seriydi bende izledim
İzledim güzel bir film serisiydi
Ben izledim de Johny depp olmadan izlemem bir daha
Bende izlemem zaten filmi Johnny Depp ayakta tutuyor
Bugünü Kaptan jack sparrowu yakalayamadığınız gün olarak hatırlayacaksınız.
Yaa 🥹🥹🥹
🏴☠️🏴☠️
Johny Deep’in izlemedigim filmi kalmadı sanırım.
Karayip Korsanları çok güzel başlayıp, seri her filmdeki gibi hikaye kalitesi düşen bir film ama 2026da gelecek yeni bölümünü dört gözle bekliyorum
Ben izlemedim. Olursa bir gün çok sevgili sevdiceğimle izlerim diye saklıyorum 😀
İzlemeyen varsa beni engellesin
Tekrardan ilk kez izlesek.)))
izledim seneler önce
Jack Sparrow çocuk aşkımm 🥰
Çocukluk*
Küçükken bayılırdım bu seriye
Hepsini difalarca izledim bence yuk 🦄🦄
İlk üç film çok iyi
eskiden izlemiştim
İllaki vardır
izlemedim
Yoktur bence 😂