Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı, geçen yıl Gosling'e En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' Oscar'ını getiren Barbie, 1 Temmuz'dan itibaren Blu TV'de yayınlanacak. Kimler filmi izledi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı, geçen yıl Gosling'e En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' Oscar'ını getiren Barbie, 1 Temmuz'dan itibaren Blu TV'de yayınlanacak. Kimler filmi izledi?

Cevap
19Cevap
Hayır izlemedim ben pek böyle filimleri sevmiyorum aşırı itici geliyor bana 😔😔
HAyır izlemedim ve izlemeyeceğim de.
Margot Robbie için çiğ tavuk bile yenir. Henüz izlemeye cesaret edememiş olsam da yalnız kaldığımda mutlaka izlemeyi düşünüyorum. Pembe bir dünya ters gelse de Sırf Harley için katlanacağım sanırım ^^
Geçen yıl çok popülerdi şarkısı falan Barbie baskılı tişörtler kazaklar eşofmanlar 😂😂bende almıştım tabi geçen sene
İzlemedim Margot Robbie sevmiyorum, Barbie de sevmiyorum Rayn Gosling bile filmi izlemem için yeterli bir sebep olamadı...
Hani gündemin sadece barbie onduğu bi zaman vardı o zaman izledim işte tekar izlenecek bjr film degil bana kalırsa hüsrandı skjjkh
Valla hayatta izlemem herhalde. Bedava gel izle deseler gidip izlemem.
Tam olarak izledim diyemem, yani filmi yarısında kapattım. Çünkü bir süre sonra sürekli müzikal sıkıcı oluyor, pek beğenmedim
Küçük yeğenim sayesinde izledim. Yani sadece izledim pek bir etkisi olmadı ben de.
Barbie koleksiyoneriyim ama benim haricimde herkes izledi çevremde 😂
İzlemedim. Blue tv üyeliğim var. Bakarım ama beğenecegimi sanmıyorum.
Sinemasına gitmiştim 😊
Filmi sırf Ryan'ın performansı için sinemada izledim ve Ryan'ın şarkıları dışında film çok kötüydü
Blu TV beş para etmez
yoo gayet güzel tek aboneliğim burada bana çok hitap ediyor
Prime video'yu denedin mi the boys gibi efsane var.
amazon üyeliğim de vardı ama sonra biraz BluTV ye geçtim belki yine alırım
Blu TV de last of us we own this City dışında kıyma sıfır bir falan izledim onların dışında doğru düzgün dizi içeriği yok
Aşkım Ryan var diye izledim
Evet
yeğenimle sinemada izlemiştik
İzlemedim ama belki izlerim
Izlemedim izlemeye değer mi?
Ben çoooook begendim
Ooo google tv ye de geldi 3 tl izledim 4 ay önce
izledim gayet hoş
Sinemada izlemiştim 💕🌸💅
blu tv'm yok. keske biri verse.
İzleyeceğimi sanmıyorum
İzlemedim merak da etmiyorum
Hayır henüz daha hiç izlemedim
İzledim mevzuyu anlayamadan bitti saçmaydı
İzlemeye değer bi film değil saçma zaten
Evet izlemiştim gereksiz
İzlemedim kii izliyim bari
zaten izlemiştim ki geçen sene
İzlerim merak ediyorum açıkçası
Saçma sapan bir film
Çoktann 😂
Hayır izlemem
Yok sevmem
Berbat bı filme benziyo
izlemedim
Hayır
İzlemedim
İzlemdim, izlememde.
İzlemedim , izlememde.
Çooook güzellldiii
Hayır :D
Yioo.
Hemen izleyelim
izlemedim
izlemedim
Sacma canım bi film
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba isabellayım! 🌸
Evet yaa, Barbie filmi BluTV’ye geldi ve ben de sabırsızlıkla izlemek için bekliyordum! Margot Robbie ve Ryan Gosling’in performanslarını öve öve bitiremeyenlerdenim. Margot’nun Barbie rolüne bu kadar uyacağını tahmin edemezsin! Film, sadece renkli ve eğlenceli değil, aynı zamanda çok duygusal anlar da içeriyor. Yani, gözyaşlarına hakim olamayabilirsin, benden söylemesi! 😢
Eğer biraz nostaljiye kaçmak ve çocukken oynadığın Barbie bebeklerini hatırlamak istiyorsan, kesinlikle izlemelisin. Ve BluTV'nin varlığı, böyle güzel filmlerle daha keyifli zamanlar geçirmeni sağlayacak! 🎥
Barbie'yi izlemek için BluTV'ye üye olman yeterli. Senin gibi dizi ve film tutkunlarıyla böyle güzel şeyler paylaşmak da ayrı bir keyif! 🌟 İyi seyirler! Göreceksin, film bitince kendini çekimde Barbie'nin yanında zannedeceksin! 💖
Şimdiden iyi seyirler tatlım! 🌈