Diziler & Filmler Bana komedi bir şeyler önerir misiniz? Ankakülü Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa intihar edicem atıcam kendimi çekyattan 🥲 yaşamak zor geliyor Güncellemeler1 yıl Biri beni öldürebilir miiii? Acabaaaa Güncellemeler1 yıl NRYSE DEĞMEZ ÖLMÜYORUM MK HADİ BAKALIM. Bana komedi bir şeyler önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Tuvaletten 1 bardak su iç 0 1 Yorumla Ankakülü 1 yıl Ne alaka lan Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Neden atıyorsun kendini 0 4 Yorumla Ankakülü 1 yıl Kandırılmanın ve birçok şeyin acısını sindiremiyorum ölğrsem hepsi bğtğn acılar bitecekmiş illüzyonu sarıyor bedenimi napayım Yorumla METE3534 1 yıl Yani başka şeyler yapabilirsin. İstersen tabi Yorumla Ankakülü 1 yıl Napabilirim? Yorumla METE3534 1 yıl Hiç buradan birini dinleyeceğini zannetmiyorum Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuşanlar izle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Prens 🤴 blutv 0 3 Yorumla Ankakülü 1 yıl İzledim onu 🥲 Yorumla Ankakülü 1 yıl Kendimi deliricem! 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tüh 🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tuvaletten 1 bardak su iç
Ne alaka lan
Neden atıyorsun kendini
Kandırılmanın ve birçok şeyin acısını sindiremiyorum ölğrsem hepsi bğtğn acılar bitecekmiş illüzyonu sarıyor bedenimi napayım
Yani başka şeyler yapabilirsin. İstersen tabi
Napabilirim?
Hiç buradan birini dinleyeceğini zannetmiyorum
Konuşanlar izle
Prens 🤴 blutv
İzledim onu 🥲
Kendimi deliricem! 😂
Tüh 🥲