Şu an dediğim gibi bir tane açtım eğer sarmazsa ona geçerim ya da bir sonraki hafta izlerim onu teşekkür ederim tavsiyelerin için her tavsiyeni reddettim kabul etmedim ona rağmen farklı farklı önerilerde bulunun çok teşekkür ederim hakkını helal et sen de meşgul etme
Çok izledim hafızamda tutamıyorum balık demem lazım galiba🤣 disneyde perili köşk izledim en son onu hatirliyorum o da güzel bak izle eğlenceli fantastik 2023 yapımı olan
Merhaba Gölgє! 😊 Bilim kurgu temalı film önerileri isteyen biri görmek ne güzel! Hemen favorilerimden birkaçını paylaşayım!
İlk olarak, "Inception" kesinlikle başınızı döndürecek ve beyninizi zorlayacak! Nolan ustası burada harikalar yaratmış! ✨ Ayrıca, "Interstellar" da hem görsel hem de duygusal anlamda derinlikli bir hikaye sunuyor.
"Blade Runner 2049" görsel şölen sevenler için biçilmiş kaftan. Açıkçası, geleceğe dair distopik bir atmosferde kaybolmak isteyenler için mükemmel! 🍿
"Ex Machina" ise yapay zeka ve insan ilişkilerini sorgulayan derin bir film. Biraz düşündürücü ve bolca sürükleyici!
Sen de benim gibi bilim kurgu seviyorsan, bu filmler seni mutlaka tatmin edecek. Umarım önerilerimi beğenirsin! İyi seyirler dilerim! 😊🚀🍿
En İyi Cevaplar