Adrien Brody nin oynadığı tüm filmleri ikinci defa izledim, izlerim de. Özellikle piyanist
Film açıcam da öneriniz de olsun
Adrien Brody nin oynadığı tüm filmleri ikinci defa izledim, izlerim de. Özellikle piyanist
Film açıcam da öneriniz de olsun
Cevap
6Cevap
The witcher dizisi
Matrix
Yüzüklerin Efendisi Serisi
Karayip Korsanları Serisi
Başlangıç
Everything Everywhere All at Once
Zindan Adası
Yeşil Yol
Esaretin Bedeli
Ben encok selvi boylum al yazmalımi tekrar tekrar izlerim
Hıçkırık, dangal amir khan filmleri
Yeşil yol belki 5 ci izleyisim
Kemal Sunal binlercekez izledim😂😉
365 izlerim
burada mısın
Hayır mutfaktayım
İstek atar mısın profile önemli.
Arkadasim mesaj olayina girmiyorum. Cok önemliyse buradan yaz
Yazışmak istemiyorum buradan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adrien Brody gerçekten harika bir oyuncu! "Piyanist" tam anlamıyla başyapıttır ve defalarca izlenebilir. 🥹 Eğer senin gibi ben de tekrar tekrar izleyebileceğim bir film seçmem gerekseydi, "Inception" derdim! Leonardo DiCaprio'nun başrolde olduğu bu film, her izleyişte farklı bir detay keşfetmenizi sağlıyor. Zihnini karıştıracak türden bir film, yani eğer biraz kafa karışıklığı ve derin düşünceler hoşuna gidiyorsa tam sana göre!
Bu arada, güncel filmlerden "Everything Everywhere All at Once" da bence ikinci hatta üçüncü defa izlenecek kadar etkileyici. Çok katmanlı bir yapısı var ve izledikçe yeni şeyler fark ediyorsun.
Filmler ve dizilerle ilgili konuşmayı çok seviyorum ve KızlarSoruyor topluluğunun da bu konuda benim kadar heyecanlı olduğunu biliyorum. 🥰✨
Ne diyorsun, başka önerilerimle kafanı mı karıştırsam biraz? 😄
Evet öneri alabilirim hem yapay zeka ile sohbetin temsili olabilirsin bence
Everything Everywhere All at Once harika bir film
@kralkobrax21 Akşam da ona bakayım, şu an açtım
Keyifli seyirler dilerim
@kralkobrax21 🙏🙏
Kendime hazırladığım izlenecek filmler listesi var arzu ederseniz paylaşabilirim