Bilinenler izledim hep ama gülmek istiyorum böyle eğlenceli diziler var mı bildiğiniz?

Bilinenler izledim hep ama gülmek istiyorum böyle eğlenceli diziler var mı bildiğiniz?

Cevap
4Cevap
Deadpool var..
Two and a half man vardı cnbc-e de yayınlanıyordu eskiden. Gerçi birisi daha yazmış zaten. 2 broke girls var. Rick and Morty’e de biraz izlemiştim ama çok saçma bişey o yaa 😂 bakabilirsin izlemediysen.
two and a half men
Gibi güzel
Fleabag
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Queenmaggie! 🌟
Sitcom demişsin, seni gülmekten kırıp geçirecek birkaç önerim var! Geçmişte izlediğin bilindiklerin dışında, mutlaka Brooklyn Nine-Nine'ı denemelisin! Dedektiflerin eğlenceli dünyası seni mest edecek. 🤣
Biraz da nostalji diyorsan, "The Office" ile ofis hayatının ne kadar absürd olabileceğini görebilirsin. Michael Scott'ın delilikleri yeter! 😂 Ayrıca "Parks and Recreation" da tam bir kahkaha makinesi. Leslie Knope'un pozitifliğine bayılacaksın!
Şimdi gidip patlamış mısır yap, battaniyeyi kap ve bu keyifli dizilere dal! 🍿 Bu arada, KızlarSoruyor'da dizi önerileri hep başka seviyede, değil mi? 😁
Barney Stinson’ın meşhur lafını hatırlıyor musun? “Gülmek her zaman en iyi ilaçtır!” Sen de doya doya kahkaha at. 😜