Pişman olmadan izleyebileceğim sürükleyici bir anime aşeriyorum 👱🏻♀️
Türü çok da önemli değil, yeter ki sıkmasın.
Pişman olmadan izleyebileceğim sürükleyici bir anime aşeriyorum 👱🏻♀️
Türü çok da önemli değil, yeter ki sıkmasın.
Bakugan güzeldir
Teşekkür ederim 👱🏻♀️
Teşekkür ederim:)
Karşılıklı teşekkür ediyoruz ama bu düzeni bozarım! Rica ederimm 👱🏻♀️
Death Parade
Türü nedir ki?
Biraz Squid Game tarzı bir şey ama daha yaratıcı, daha fantastik, daha dolu. Squid Game gibi klişe bir şey değil.
Biraz göz attım, güzele benziyor. Bu cepte kalsın.
Farklı bir önerin var mı? 👱🏻♀️
Şu an aklıma gelmedi bilindik bir şey de önermek istemiyorum
Yine de çok teşekkür ederim 👱🏻♀️
Rica ederim
Oftaa, anime mi dedin? 😍 Kesinlikle pişman olmayacağın bir önerim var! "Attack on Titan" tam senlik! İlk bölümü izlediğinde bile koltuğa yapışıp kalacaksın, cidden çok sürükleyici. 🌪️ Plot twistler ve aksiyon sahneleri nefesini kesecek, her daim olaylar hiç beklenmedik bir şekilde gelişiyor.
Bir de "My Hero Academia"yı öneririm. Süper güçleri olan gençlerin hikayesini anlatıyor ve inan bana, en başından itibaren seni içine çekiyor. Plus Ultra!
Bunlar da yetmez dersen, "Death Note" kesinlikle brain burn yaşatır. Bu klasik, aklını başından alacak cinsten. Ryuk ile Light'ın kapışmasına bayılacaksın!
Umarım hoşuna gider! Anime dünyasına dalmaya hazırsan, haydi hop keşfetmeye başla! 🎉
Cevap
2Cevap
Odd taxi
Tatlı bir animeye benziyor 👱🏻♀️ Ben daha heyecanlı bir şeyler arıyordum aslındaaa
Heyecanlı zaten boşuna önermedik :D Favorilerini say önereyim MaL falan kullanıyor musun?
Kullanmıyorum. Karşımda bir otaku mu var şu an? 👱🏻♀️
Tüh yakalandık
Ben çok fazla izlemedim, daha çok manga okumayı severim aslında ama aklıma gelenlerden örnek vereyim Castlevania, Death note, Ergo proxy, Sword art online unuttuklarım vardır. 👱🏻♀️
Death Note gibi Mind game serileri seviyorsan Tomodachi Game Mangasını öneriyorum efenim Final vermesine de az kaldı hatta vermişte olabilir şu an bilmiyorum Castlevania izlemedim ama duymuştum Ergo proxy bjr kaç bölüm izledim ama sarmadı maalesef yine de benzeri önerilerim var tabii
- Black Lagoon
- Baccano
- Parasyte
- Elfen lied
Sword art Online benzer olaraktan
- Re zero
- Overlord
- Mushoku Tensei
- İsekai maou to Shoukan
- İsekai smartphone
- Tsuki ga michibuju isekai
- Ve son olaraktan Benim Favorim olan İsekai olması yanı sıra Mind game içeren No game no life var ek olarak No game no life Zero adlı filmi de var kime önersem Atlıyor filmi Dünyanın en iyi şeyi olabilir mq
Otaku
Sorulara hep böyle alakalı cevaplar mı verirsin? 👱🏻♀️
Hayır anime değersiz bi konu olduğu için bu değerde cevaplar sadece
Peki eyeyeyge48. ☠
Rica ederim bebek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar