Diziler & Filmler Konuşanlar kurgu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Kısmen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Konuşanlar kurgu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. kısmen olabilir kurguda olabilir her şeye inanmamak gerekiyor ha mit ajanı ha Cia ajanı ne fark eder hem senin amacın nedir? 0 3 Yorumla arascanpolat 1 yıl değilsin ama ben sırf merakımdan sence kurgu mu Yorumla Soran 1 yıl %50 kurgu doğru hikayeler var ama yarısı da yalan ve hasancanın tanıdığı çok geliyor o kadar tesadüf olamaz Yorumla arascanpolat 1 yıl tesadüf bencede olamaz hatta tesadüf bile sayılmaz sayılamaz ki Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kurgu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O gün izliyorum güya birisi yabancı kocası ile gelmiş kocası CIA ajanı diyorlar Yorumla arascanpolat 1 yıl bence her şeye inanmak zorunda değiliz o başlarındaki adam var ya ALLAH bilir oda inanmıyordur gülüyordur geçiyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kısmen olabilir kurguda olabilir her şeye inanmamak gerekiyor ha mit ajanı ha Cia ajanı ne fark eder hem senin amacın nedir?
değilsin ama ben sırf merakımdan sence kurgu mu
%50 kurgu doğru hikayeler var ama yarısı da yalan ve hasancanın tanıdığı çok geliyor o kadar tesadüf olamaz
tesadüf bencede olamaz hatta tesadüf bile sayılmaz sayılamaz ki
Kurgu
O gün izliyorum güya birisi yabancı kocası ile gelmiş kocası CIA ajanı diyorlar
bence her şeye inanmak zorunda değiliz o başlarındaki adam var ya ALLAH bilir oda inanmıyordur gülüyordur geçiyordur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!