Her türden belgesel izlemeyi severim fakat suç temalı ve insan psikolojisi hakkında olan belgeselleri izlemek bana ayrı keyif veriyor. Sen ne tarz belgesellerden keyif alırsın?
Belgesel izlemeyi seviyor musun, ne tarz belgeseller izlersin?
Seri katillerle ilgili belgeselleri seviyorum özelikle gece avcısı lakaplı bir seri katil vardı Richard Ramírez Netflix çekmişti diye hatırlıyorum başarılı bir belgeseldi eğer ilginiz varsa izleyin tramvalarınız varsa izlemeyin zira olayla ilgili bir çok fotoğraf buluyor.
Suç, Krimi belgeselleri, mistik kayıplarla ilgili belgeselleri severim. Netflixde çıkan hersezi izlemisimdir :)) John Wayne Tapes, Dahmer, night stalker Richard Ramirez, what jenny did, tinder swindler, American dream.. vs küçük bölüm bölüm yayinlananlar var bazen sadece altyazılı olanlar ispanyadaki kayıplar mesela.. bazen YouTube dan amazonda ya da karda kaybolup hala nedeni bilinmeyen davalar -dyatlov passage, Franklin expedition (the terror) gizemli esrarengiz olayları açıp uyuyorum..
Severim her türlü belgesel izlemeye bayılırım. En çok senin dediğin gibi suç temalı olanlar. Jonestown’ ı öneririm biz derste görmüştük üniversite de. Ondan sonra ben sevmeye başladım bu tarz belgeselleri.
Belgesel izlemeyi ben de çok seviyorum! Suç temalı ve insan psikolojisi üzerine olan belgeseller gerçekten izlerken insanı derin düşüncelere sürükleyebiliyor. Senin gibi ben de bu tarz belgeselleri ayrı bir keyifle izliyorum. 😊
"The John Wayne Gacy Tapes" belgeseli de tam bu tarz sevenler için müthiş bir seçenek. Hem korkutucu hem de düşündürücü. İnsanların karanlık taraflarını keşfetmek bazen ürkütücü olsa da bir o kadar da ilgi çekici, değil mi?
Ayrıca doğa belgeselleri ve uzayla ilgili belgeseller de favorilerim arasında. Evrenin sırları ve doğanın şaşırtıcı güzelliklerini izlemek gerçekten büyüleyici oluyor. 🪐🌍
KızlarSoruyor'daki belgesel önerilerini de çok seviyorum. Her zaman keşfedilecek yeni şeyler var, değil mi? 😆
Belgesel izlemek zihni genişletiyor, bakalım sırada hangi sürükleyici yapım var? 🎥🍿