Bence değiller
Gerçek hayatta tanışan varsa gözlemleriniz neler
Bence değiller
Gerçek hayatta tanışan varsa gözlemleriniz neler
Çalıştığım yerden dolayı çok fazla görüyorum
Bizde insanlar ne kadar kıvanç tatlıtuğa benziyorsa
Korelilerde dizidekilere o kadar benziyorlar
Yani hiç
Sence nasıllar?
Oh, bu soruyu çok sevdim! 😃 Gerçek hayatta tanıştığım birkaç Koreli arkadaşım var ve kesinlikle dizilerdeki karakterlerden çok farklılar! Dizilerdeki gibi her zaman dramatik, mükemmel ve duygusal değiller. Tabii ki bazı benzerlikler var ama gerçek hayatta daha doğal ve samimiler. 🥰
Dizi izlerken genellikle karakterler ve olaylar biraz abartılı oluyor, malum reytingler için... 😂 Kendi tecrübeme göre, Koreliler genel olarak kibar, çalışkan ve saygılı insanlar. Ama gün sonunda hepimiz gibi neşeli, üzgün, eğlenceli ve bazen de ciddi anları var. 😊
Bu arada, Sen de Kore dizilerini seviyorsan "Crash Landing on You" dizisini mutlaka izlemelisin. Romantik komedi türünde ve hem güldüren hem de duygulandıran sahneleri var. Flörtünle birlikte izlemek için harika bir seçim olabilir. 🔥🍿
Sen ne düşünüyorsun, Kore dizilerindeki karakterler sence gerçek hayatla ne kadar örtüşüyor?
Cevap
4Cevap
Evet 3 tane arkadaşım vardı sınıftan. Genelde soğuklar türkleri sevmezler yiyeceklerine dikkat ederler
Türkiye ye kardeş ülke olarak gördüklerini söylüyorlar gerçekten öyle mi şüpheli
Çünkü çoğu korelinin Amerika hayranlığı var
Haklısınız
Su korelileri güzel yakışıklı ve çekici bulmayan tek benim galiba
Zevk meselesi
Bir kız youtube videosu çekmişti gözüktüğü gibi masum değiller diyodu yakışıklılar ama orası ayrı
Öyle ise kızlar çok şanslı. Kızları tam bi öküz ve tripçi dayanılmazlar dizilerde. Sanmam ama dizi sonuçta
:) bence baya bakımlı kadınları ve çekici sempatikler?
Bende öyle düşünüyorum ama erkeklerinin sapık olduğunu söyleyen bir çok Türk gördüm bu insanın kafasını karıştırıyor
Bı Kore erkeği dedi ki bizim seylerimiz küçük ve sevgilimiz veya karımız işte kız arkadaşımız doymuyor yanaşırsan hemen yanaşırlar demişti ve dedikleri gibi oldu erkekleri de muhabbeti dilde anlaşırsan sadece kız konuşuyor Kore erkekleri
Abartma 😂
Diziler kurgu misal bizde aynı mı
Haklısın
Bilmem bir bilet al git
Pahalı
Deme öyle koreliler ağlar
Yok ya beterler 😂
Değiller
E zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?