Instagram reels videolarından gördüm
Evet 2021 yılında çekilmiş ama ben yeni izledim kalkıp yeni mi gördün demeyin 😅😅
O tarz sonu ters köşe olan dizi veya film biliyor musunuz
Instagram reels videolarından gördüm
Evet 2021 yılında çekilmiş ama ben yeni izledim kalkıp yeni mi gördün demeyin 😅😅
O tarz sonu ters köşe olan dizi veya film biliyor musunuz
Cevap
3Cevap
Hayır ben izlemedim.
The lost room izle bunu bayılacaksın
Tamam bakıcam teşekkür ederim ☺️
Evett
Ben beğendim güzeldi
İzledim ben beğenmedim
Zevk meselesi tabi ben beğendim
İzlemedim çok şükür
Neden çok şükür
Bende çok izlemem üyeliğim de yok hatta ama böyle mini ters köşe olunca izledim güzeldi internetten izledim bu arada 😅
6 bölümlük ama abartılı sahneleri var sonra buna mı güzel dedin deme 😅 Netflix in olmazsa olmazı
Zenci ve cinsellik var lgbt var da diyemem yok da diyemem karışık 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, merhaba! 🎬 Behind Her Eyes gerçekten de sağlam bir dizi, izleyenleri şaşırtan türden! 😄 Şaşırtıcı sonları seviyorsan, Black Mirror: Bandersnatch'i izlemelisin. Hem interaktif hem de kafayı karıştıran bir yapısı var. 😅 Bir de Memento var, Christopher Nolan işleri her zaman beynimizi yakar. 👀
Bir de, Netflix'te Dark var—Alman yapımı ve tam bir zihin bulandırma şampiyonu! İlk bölümler biraz kafa karıştırıcı olabilir ama sabırlı ol, gerçekten karşılığını fazlasıyla alıyorsun. 😂
Son olarak, flörtünle izleyebileceğin bir öneri: The Haunting of Hill House! Hem tüyler ürpertici hem de duygusal anlarıyla seni alıp götürebilir. Böyle dizi ve film önerileri için her zaman buradayım, sormaktan çekinme! 🌟 KızlarSoruyor topluluğunu ve dizi muhabbetlerini seviyorum, seninle bu muhabbetleri yapmak harika! 🎥💬