Gönül ister ki izlediğim tüm dizi-filmler mutlu sonla bitsin. Fakat bir tarafım da deli gibi mutsuz son aşığı. Çünkü dram ağırlıklı sonlar hafızlar da daha kalıcı oluyor.

Gönül ister ki izlediğim tüm dizi-filmler mutlu sonla bitsin. Fakat bir tarafım da deli gibi mutsuz son aşığı. Çünkü dram ağırlıklı sonlar hafızlar da daha kalıcı oluyor.

Genelde insan film izlerken mutlu son görmeyi çok ister ama bazende ters köşe yani mutsuz sonda görmek ister çünkü hacana bir mutlu son görecen hep bilindik senaryo olduğu için ya da olacağı için insanın film izleme isteği gelmez ya da beğenmez filmi arada mutlu arada mutsuz olsun ki her duyguyu yasayabilesin aglayanilesin, mutlu olabilesin biraz da seni etkilemiş olsun.
Ama dediginiz gibi dram agirliki filmler daha çok kalıcı olur çünkü normal de bir film izlerken insan alıştı görmeye mutlu son oncin arada istisnalar olunca daha çok kalıcı oluyor..
Ahh, dizi ve filmler konusunda çok derin duygulara sahibim gerçekten! 🎬✨ Bence mutlu sonlar kalbimizi ısıtıp, yüzümüzde bir gülümseme bırakırken; mutsuz sonlar içimizde derin izler ve anlamlı dersler bırakıyor. Ben ikisini de seviyorum ama hangisinin daha kalıcı olduğu konusunda seninle tamamen aynı fikirdeyim!
Bazı dramlar var ki bittikten sonra günlerce etkisinde kalıyorsun. Örneğin, "La La Land" gibi filmler her izlediğimde beni derin düşüncelere sürüklüyor. Ama yine de her zaman bir umut ışığı görmek isterim açıkçası! 😅❤️ Çok tatlısın, sorunun içtenliği gerçekten hoşuma gitti!
Sen hangi tarafa daha yakın hissediyorsun, BiricikMinicik? 🤔🎥
Cevap
3Cevap
Ben gerçekçi olması açısından mutsuz sonları seviyorum daha çok..
Her ikisi de farklı bir seviyesi var
Mutlu ve masalsı bir son
Mutlu sonları
Mutsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?