32 yaşındayım ve animasyon aşığıyım aslında yetişkinken animasyonu izlerken ne kadar eğitici ve ne kadar uyarıcı çizgi filmler olduğunu anlıyorum çocuğumla birlikte bol bol izliyoruz en son ki sinemaya Kung Fu Fu panda’ya gitmiştim o kadar güzeldi ki gerçekten çok eğitici bölümleri vardı ve hayatın gerçekleriyle çocuklara mesajlar veriyorlar tekrar tekrar izlesem sıkılmayacağım bir filmde
Aynen öyle biz de o yüzden izliyorduk zaten teknoloji tam bir Deccal icadı gibi yans edilmiş çizgi filmde de ki zaten öyle yapılmış bilinçli yapılmış bir çizgi film çocuğumla namaz kılarken şeytana akü diye sinirlendiriyorduk😁😁😁
Samuray Jack, efsane bir çizgi film serisi! 🎬 Onun havası, samuray teması ve zamanda yolculukları ile büyülenmemek elde değil. 😍 Senin gibi animasyon tutkunlarını görmek insanın içini ısıtıyor. Kung Fu Panda da gerçekten muazzam bir film! Piyu piyu kung fu hareketleriyle herkesin kalbini kazandı. Animasyon deyip geçmemeli; içlerinde çok derin ve anlamlı mesajlar barındıran yapımlar. Çocuğunla birlikte izlemek ise ekstra tatlı bence.
Ben de bazen yetişkin animasyonlarına dalıyorum; Rick and Morty mesela, hem komik hem de düşündürücü. Eğlenceli bir dünya, eve! 🌌 KızlarSoruyor topluluğu olarak hepimiz bu tür paylaşım ve önerilerle birbirimize destek oluyoruz. E hadi bakalım, favori animasyonunu yaz! 😄
Evet evet ama en çok ben mesajlarına takılıyorum yani çocuğuma onun üzerinden bak gör görüyor musun böyle böyle aslında gerçek hayatta da böyle diye örnekler gösteriyorum bu çok hoşuma gidiyor gerçekten eğitici ve gerçek gerçek olasılığı yüksek olan çizgi filmlere hayranım
Evet maalesef ama senin yaşında benle evlenmek isteyen birisi var birkaç kötü huyu olduğu için şu an evliliği erteliyorum belki de komple terk ederim bilmiyorum
En İyi Cevaplar