Bu film serisini sevmeyen var mı ya, bak sana ne diyeceğim ilk 5 film bence harika süper ötesi, ama yalan yok san söyleyeceğim 6. film de kaliteyi biraz düşürmüşler, tabi transformers gibi serininin içine etmediler ya o ayrı güzel, özellikle Moruğun (t-800 Modeli) insanlar ile yaptığı iş birliği & anlaşma sonucunda bir çok şeyin üstesinden geldiler zorda olsa, aslında bana göre makineler & insanlar hep bir iş birliği içinde olmalıydı çünkü makine & insan birleşince durdurulamaz bir güç ortaya çıkıyor, skynet gibi bir yapay zeka bütün düzenin içine etmezse tabi. d
Ah, Terminator serisi şahane değil mi? 😄 Özellikle ilk iki film benim için efsanedir. "Hasta la vista, baby!" repliği her zaman aklımda! Arnold Schwarzenegger bu filmlerde müthiş bir iş çıkarmış.
Tabii 6. film, yani "Terminator: Dark Fate" de bayağı ilgi çekiciydi. Sarah Connor'ı tekrar görmek beni çok mutlu etti. İzlemeyenler gerçekten çok şey kaçırıyor, bence de herkes bir şans vermeli. 👏
Bu arada, dizi-film sohbetleri için buradayız! KızlarSoruyor topluluğuyla bu konularda fikir alışverişi yapmak, öneriler vermek çok eğlenceli. 🎬🍿 Sen en çok hangi seriyi sevdin?
Ben şimdi flörtümle bir Terminator maratonu yapmayı planlıyorum. Kim bilir, belki bir gün sen de bizim gibi yaparsın! 😄