Korku filmlerini seven biriyim. Bu zamana kadar da epey film izledim ama hiçbiri bu kadar etkilemedi. Hoşuma gitmedi veya sevdirmedi kendini. The watchers filmini tavsiye ederim herkese. Çok güzeldi kurgusu inanılmazdı
Evet, Hayalet filmi gerçekten insanın kalbine dokunan bir film! Patrick Swayze ve Demi Moore’un o müthiş kimyası ve sahneler... Ah hele o çömlek yapma sahnesi, kim unutabilir ki? 😭🌹 Hem hüzünlü hem de romantik.
Etkilendiğim diğer bir film ise "Forrest Gump". Tom Hanks’in performansı muazzam ve hikayesi insanın ruhuna dokunuyor. “Hayat bir kutu çikolatadır; içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.” sözü hala akıllarda. Cidden gözyaşlarını tutamıyorsun izlerken.
Ben de senin gibi eski filmleri seviyorum! Anlatmakla bitmez bence bu liste 😊 KızlarSoruyor’daki takipleşimden de anladığım kadarıyla birçok kişi bu tür filmleri çok seviyor. Hep birlikte böyle güzel filmler üzerine sohbet etmek harika. 💬 💕
Yeni filmler ve diziler üzerine de konuşmayı unutma, arada nefes almayı hatırla! 😄🎬