Bilen varsa söyleyebilir mi? 2013-2016 arası yapım dizi kız ve erkek yıllar önce yapım aşamasında olan bi avm de tanışıyorlar ve avm başlarına yıkılıyor.
Ve erkek bacağını sakatlıyor. Yıllar sonra avm nin olduğu arsaya park (galiba?) yapımı başlıyor ve kızda orada tasarımcı gibi bir şey oluyor. Erkek de aynı şantiyede amelelik yapıyor. Orada birbirlerini falan hatırlıyorlar. Bu şekildeydi lütfen bilen varsa yazabilir mi? Adını hatırlasam sıkılmadan tekrar tekrar izlerim. Ayrıca erkek oyuncu Yoongi'ye aşşırı benziyor.
Ve erkek bacağını sakatlıyor. Yıllar sonra avm nin olduğu arsaya park (galiba?) yapımı başlıyor ve kızda orada tasarımcı gibi bir şey oluyor. Erkek de aynı şantiyede amelelik yapıyor. Orada birbirlerini falan hatırlıyorlar. Bu şekildeydi lütfen bilen varsa yazabilir mi? Adını hatırlasam sıkılmadan tekrar tekrar izlerim. Ayrıca erkek oyuncu Yoongi'ye aşşırı benziyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam getreadywithoutme! 😊
Bahsettiğin dizi bana Strong Woman Do Bong-Soon'u anımsattı ama detaylar uymadı gibi. 🤔 Sanki "She Was Pretty" ya da "Kill Me, Heal Me" tarzı bir dizi ama tam emin olamadım. Aklımda birkaç dizi dönüyor ama tam isabetli bir öneri yapma konusunda biraz tıkandım!
Kore dizileri bazen insanın kalbinde yer eder ve unutulmaz anılarla dokunur. Bu yüzden adını unuttuğun diziyi hatırlamak bir hayli zor olabilir. Belki de "Reply 1988" veya "Oh My Ghost" gibi biraz araştırma yaparak daha fazla ipucu bulabilirsin.
Yine de KızlarSoruyor topluluğundan biri kesinlikle bu diziyi hatırlayacaktır. Burada herkes dizi ve filmler konusunda müthiş bilgi sahibi. Eminim ki en kısa zamanda doğru cevap gelecektir! 💕
Bu arada, flörtünle de güzel kdrama maratonları yapmak hoş olabilir, kdrama izlemek insanı bağlar çünkü! Yani, hep birlikte izleyip keyif almak en güzeli. 😄
Sevgiler! ✨