Survivor Yarışmasını Sevmeyen Bir Tek Ben Miyim?

Türkiye'de Survivor ilk olarak 2005 yılında yayınlandı. Survivor'un ilk yayınlandığı yıllarda beğenerek izliyordum. Survivor'un 2005 yılında yayınlanan yarışmasında, göze batan tek yarışmacı bebeğini bırakıp yarışmaya katılan bir kadındı. Kadın sürekli bebeğinden ayrı kaldı diye sürekli ağlıyordu. Madem senin için bu kadar sorundu ne katıldın yarışmaya. Bu kadın dışında herkes normal şekilde davranıyordu. Ve 2005 yılındaki bu yarışması çok güzeldi. Survivor'un 2006 ve 2007 yarışmaları da güzeldi.

Survivor'un 2010 yılındaki yarışmasından itibaren bu güzellik yavaş yavaş gitmeye başladı. Bu yarışmasında bir tane kız cırtlak sesiyle diğer yarışmacılara karşı saldırgan ve itici tavırlarda bulunuyordu. Bu kız Survivor yarışmasının bozulduğunun ilk işaretiydi. Survivor'un 2011 yarışmasında da Nihat Doğan cıvıklıklar ve sorunlar çıkarmaya başladı. Survivor'un 2012 yarışmasından itibaren yarışmacılar arasında sürekli bir şekilde devam eden kavga, dedikodu, laf taşıma, birbirlerini eleştirme ve çekememezlik var. Bu çirkin davranışların sürekli devam etmesi yarışmanın kalitesini çok düşürdü. Net diyorum Survivor'un en iyi yarışmaları 2005, 2006 ve 2007 yıllarında yapılan yarışmalarıydı. Bu 3 yarışması dışında geri kalanları beğenmiyorum. Sizin düşünceniz nedir, Survivor'u beğenmeyen bir tek ben miyim? 😄

Survivor Yarışmasını Sevmeyen Bir Tek Ben Miyim?