Türkiye'de Survivor ilk olarak 2005 yılında yayınlandı. Survivor'un ilk yayınlandığı yıllarda beğenerek izliyordum. Survivor'un 2005 yılında yayınlanan yarışmasında, göze batan tek yarışmacı bebeğini bırakıp yarışmaya katılan bir kadındı. Kadın sürekli bebeğinden ayrı kaldı diye sürekli ağlıyordu. Madem senin için bu kadar sorundu ne katıldın yarışmaya. Bu kadın dışında herkes normal şekilde davranıyordu. Ve 2005 yılındaki bu yarışması çok güzeldi. Survivor'un 2006 ve 2007 yarışmaları da güzeldi.
Survivor'un 2010 yılındaki yarışmasından itibaren bu güzellik yavaş yavaş gitmeye başladı. Bu yarışmasında bir tane kız cırtlak sesiyle diğer yarışmacılara karşı saldırgan ve itici tavırlarda bulunuyordu. Bu kız Survivor yarışmasının bozulduğunun ilk işaretiydi. Survivor'un 2011 yarışmasında da Nihat Doğan cıvıklıklar ve sorunlar çıkarmaya başladı. Survivor'un 2012 yarışmasından itibaren yarışmacılar arasında sürekli bir şekilde devam eden kavga, dedikodu, laf taşıma, birbirlerini eleştirme ve çekememezlik var. Bu çirkin davranışların sürekli devam etmesi yarışmanın kalitesini çok düşürdü. Net diyorum Survivor'un en iyi yarışmaları 2005, 2006 ve 2007 yıllarında yapılan yarışmalarıydı. Bu 3 yarışması dışında geri kalanları beğenmiyorum. Sizin düşünceniz nedir, Survivor'u beğenmeyen bir tek ben miyim? 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende hiç beğenmiyorum ve izlemiyorum.
Çocukken abimle izlemek keyif veriyordu
Ama şimdiki survivor'ı izlemiyorum nasıl olduğunu da bilmiyorum ama çok kavga ettiklerini biliyorum jsjdnsns
Kavga etmeden yarışma çevirseler, ya da arada bir nadiren kavga etseler daha güzel olurdu. İlk Survivorlarda kavga çok nadir oluyordu. Her bölümde olmazdı. Fakat son 10 yıldır çevrilen her Survivor yarışmasında neredeyse her bölümde kavga, tartışma, çekememezlik, dedikodu ve laf taşıma var. Yarışma artık resmen bu davranışların üzerine kurulmuş durumda. Bu durum da yarışmanın kalitesini bitirdi
Bende beğenmiyorum. Millet kavga gürültüden besleniyor.
Aynen öyle. İlk yarışmalarda kavga gürültü pek olmuyordu, olsa bile yarışmaya tat katacak kadar az oluyordu. Fakat 2010 ve 2011 yılındaki yarışmalardan itibaren Survivor'u iyice cıvıttılar. Her hafta bi kavga gürültü olmaya başladı yarışmanın tadı kaçtı. En son 2013 yılındaki yarışmasını izlemiştim ondan sonra bir daha da pek izlemedim
O kavgalar falan numara, kim isteyerek arasını kötü yapsın ki oradakilerle? O kavgalar senaryo gereği
Yakışıklı erkekler için izliyorum
ben de sevmem