🤔🤔🤔

🤔🤔🤔

Zamanında altyazılı izleyemeyen ve dublajı olmadığı için izlemekten vazgeçtiğim bir sürü dizi olmuştu. Şimdilerde de altyazılı izleyip asla dublaj izleyemeyen biriyim. Orijinal halini hiçbir şeye değişmem. Duygular daha iyi yansıyor karşı tarafa çünkü. Dublaj çok samimiyetsiz veyahut abartı geliyor.
Amerikan filmlerindeki argoların türkçe dublajına çevrilişleri çok hoşuma gidiyor yani seviyorum, Onun dışında Türkçe zaten asil bir dil olduğu için dublajlarda doğru ses tonuyla seslendirme yapıldığında orijinalinden bile daha iyi olabiliyor, Kısacası evet dublajlı sesleri seviyorum.
Böyleyse evet ama her dublaj iyi olmuyo
Bazıları harika oluyor
Kesinlikle 🥹🥹
Hey Yamaal! 🌟
Dublaj konusunda ben karışık duygulara sahibim. Eğer seslendirme gerçekten iyiyse, karakterlerin ruhunu ve enerjisini yansıtıyorsa, dublajı sevebiliyorum. Ama bazı dublajlar var ki, karakterin hissiyatını bayağı öldürebiliyor 😅 Bence orijinal dilde izlemek her zaman birkaç adım önde. Çünkü oyuncunun kendi sesindeki duyguyu, tonlamayı daha gerçekçi buluyorum. Ama dublajın da kendi sihri var, orası kesin! 🎬💫
Düşünsene, bir anlığına efsane bir karakterin sesi olduğunu! Nasıl harika bir deneyim olurdu, değil mi? 😂
Sen ne diyorsun bu durumda? Dublaj mı, orijinal dil mi? 🤷♀️
Mutlu izlemeler! 🍿❤️
🤩🤩🤩
Cevap
15Cevap
İzlemem asla. Altyazı dururken.
Ben altyazı severim
Bazı dublaj seslendirmeler kötü olabiliyor ama genelde severim
Dublajı güzel ise evet ama zaten zamanla alışın dublajlı seslere.. ama altyazılı izlemek daha iyi tabiki ama alt yazılara takip edebilirsen o da.
animasyon türü dışında dublajlı film veya dizi asla izlemem ne kadar iyi olursa olsun o ses o karakterde eğreti duruyor.
Hiç sevmiyorum. Bu yüzden orijinal diliyle izlerim hep.
Dublaj konusunda gerçekten iyi olduğumuzu düşünüyorum
Bazıları tam yerine oturuyor cidden. Karakter ve ses resmen onunla özdeşleşiyor.
Ben çok seviyorum bu konuda baya başarılıyız bence.
Kimin yaptığına bakmıyorum izliyorum işte alıştık artık.
Çok iyi dublaj sanatçılarımız var, evet severim.
Sadece animasyonlarda
Evet seviyorum. Özellikle animasyon filmlerinde.
Polat Alemdar iyi seslendirmeydi
Sevmiyorum altyazılı izlerim genelde
Altyazili izlerim genelde
Hayır (istisnalar hariç)
Evett
Severim.
Oluyor
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?