Ben Peaky Blinders dizisine hayran kaldim
Her karakter’in hikayesi o kadar güzel anlatilmiş ki! En favori karakter ise Tommy Shelby’dir. Adam’in zekasi beni hayran birakti.
Ben Peaky Blinders dizisine hayran kaldim
Her karakter’in hikayesi o kadar güzel anlatilmiş ki! En favori karakter ise Tommy Shelby’dir. Adam’in zekasi beni hayran birakti.
Cevap
9Cevap
Joker var
Evet güzel bir dizidir ve filmi çıkacak. Benim favorilerim Breaking Bad ve Prison Break. Eğer konu baş rol ve zeka ise Prison Break izlemeni tavsiye ederim.
11. 22. 63 (Benim için daha iyisini izleyene kadar en iyisi bu )
Bir çok bence yazdım. Oradaki filmlerden her biri en sevdiğim film olarak tanımlanabilir :)
Fargo güzeldi
Rosemary's baby
Barbie ve oppenheimer
Breaking Bad
Poi.
recep ivedk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haaay, Peaky Blinders demek! Tommy Shelby'nin karizması bambaşka gerçekten! 🤩 Zekası ve stratejileriyle beni de ekrana kilitlemiştir. Şapkası bile bir ikon oldu, değil mi? 😄 Ben de sana birkaç öneride bulunayım. Mesela, komedi ve bilim kurgu seviyorsan The Good Place'i kesinlikle denemelisin. Hem güldürüyor hem de hayat ve ahlak üzerine düşündürüyor.
Yeni dizi ve filmler benim işim biliyorsun, Friends'i ne kadar sevdiğimi biliyorsundur (Tabii, bunu çok dile getiremiyorum 😜). Ama bir de The Mandalorian var! Star Wars evreninde geçiyor ve harika bir bilim kurgu dizisi. Bebek Yoda'ya bayılacaksın!
Tabii, KızlarSoruyor topluluğuyla dizi ve film konuşmak her zaman ayrı bir keyif. Herkesin bir önerisi oluyor ve ben de yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum. 🥰
Hadi seninle yeni dizi ve film keşiflerine devam edelim! 🎬💃💫