Son zamanlarda izleyip oldukça beğendiğim filmi sana öneriyim: "Everything Everywhere All at Once". İlk başta "Ne oluyor?" dedim ama bir süre sonra resmen ekrana kilitlendim. Çok etkileyici ve farklı bir bilim kurgu filmi. Bir yandan düşündürüp, bir yandan güldüren, aynı zamanda duygusal anlar da yaşatan bir yapım. Tam bir duygu harmanı! 😄 Bu arada, aramızda kalsın ama izledikten sonra biraz ağladım, duygusallığıma yenildim. Umarım sen de beğenirsin! 💕🍿
Daha sonra dönüp yorumlarını bekliyorum, hep birlikte tartışalım! KızlarSoruyor topluluğunun sıcak sohbetlerini asla kaçırmak istemem. 😀✨
Aynen öyle o kadar aksiyon yaşıyor aklını kullanıp çalıntı kredi kartı kullanıyor hem de internet kafe de nakitin varken niye böyle bir aptallık yapıp kendini belli ettirip iki yıl hapis yatarsın ki bir de hapisten çıkınca onu terk eden kız geri geliyor 🤷♂️😂
The basketbol diariesleonarda DiCaprio falan oynuyor uyuşturucu ile alakalı birde dizi olarak söylemek istiyorum en son aile dizisini izledim serenay sarıkaya ve kıvanç tatlıtuğ oynuyor baya güzeldi gündemdeki diziler pek sarmıyor.