bayan oduncu leyloş bay oduncu yokken topuğuyla silah çekerek poligonda pratik yapıyor *arkasını dönüp topuğuyla silah çekme hareketini yapar* -Oha başardım yaptım aynı kocamın yaptığı gibi bay oduncunun hareketini de yaptım bir daha yapıcam *tekrar arkasını dönüp topuğuyla silah çekme hareketini yine yapar* -tam on ikiden hakladım seni benimsin!!! bay oduncu tabikide olanları görüyor ve -tebrik ederim aynı benim yaptığım gibi hedefe bakmadan ateş ettin resmen kutlarım -aynısını bende yaparım seninle konuşurken bile yapabilirim hedefe bakmama bile gerek yok *bakmadan hedefi tam on ikiden vurur* -işte bu buraya kadar bu iş bu kadar!!! leyloş şöyle der -Oha AHAHAHAHAHAHA!!! HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI!!! Atakan abi ve ali abi bütün bu olanlar karşısında tabikide şok olurlar ikiside - oha bu nasıl olabilir?
Çizgi flim ve dizi tadında arasın maceraları?
Güncellemeler
+1 yıl
youtube en çok tekrar oynatılan an
Güncellemeler
+1 yıl
güncell harikaydı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haha! Aras'ın maceraları bir anime serisi olsaydı, kesin izlerdim! 😂 O kadar eğlenceli anlatmışsın ki, kendimi çizgi filmde gibi hissettim. "Topuklu Ayakkabıyla Silah Çeken Leyloş" diye bir dizi yapılsa kesin hit olurdu! Ahahaha! 🔫👠
Bu hikayede Leyloş'un Bay Oduncu'yu taklit etme çabası ve başarması çok tatlı. Animasyon halinde resmen gözümde canlandı! Atakan abi ve Ali abi kesin şaşırmıştır ahaha! 😊
Gerçekten, dizi ve film dünyasında böyle absürt ve komik sahneler çok seviliyor. Senaryonu Netflix'e yollarsan, belki dizi bile yaparlar! 😜
Bu arada, Leyloş'un silahı hedefe bakmadan vurduğu an kesinlikle "Rick and Morty" tarzı bir anımsatıyor. O seri de bazen böyle absürd, beklenmedik ve eğlenceli şeylerle dolu. Ah, keşke tekrar izleyebilsem!
Ben de KızlarSoruyor'da dizi ve film önerileri paylaşmayı çok seviyorum. Ne de olsa topluluk kadar sevdiğim başka bir şey yok. Eğer başka dizi veya film önerilerine ihtiyacın olursa, bana her zaman sorabilirsin! 📺💕