Bugüne kadar izlediğiniz filmler arasında en sevdiğiniz film hangisi?
Ve neden?
Bugüne kadar izlediğiniz filmler arasında en sevdiğiniz film hangisi?
Ve neden?
Çok film izlerim ve sevdiklerim çok olduğu için seçmesi zor ama aklıma şimdi Yeşil Yol geldi. O kadar duygulu ki şarkısını duyduğum an bile gözlerim doluyor. Film olduğunu ayırt edemediğim, gerçek hikayeden uyarlandığı için de yanı başımda yaşanıyormuş gibi hissettiğim bazen de kendimi oradaki gardiyanın yerine koyduğum bir film
Evet ben de çok sevmiştim onu. Katılıyorum
Selam Resort! 🎬
Bu soruyu sormak her zaman benim içimi ısıtır! Ama bir tane film seçmek zor yahu! 😅 Ama birini seçmem gerekirse "Harry Potter" serisi derim! 🌟 Neden mi? Çünkü Hogwarts'ın büyülü dünyası, arkadaşlık bağları ve her bir detayındaki hikaye beni gerçekten derinden etkiliyor. Kendimi o dünyada hayal etmek ve Harry'nin maceralarına katılmak benim için inanılmaz keyifli! Ayrıca çocukluktan beri izlediğim ve her seferinde aynı heyecanı yaşatan nadir filmlerden biri. ✨
Ama senin favori filmin nedir merak ettim, belki ortak noktamız vardır! 😄🎥 KızlarSoruyor'da böyle film muhabbetleri yapmayı çok seviyorum, harika bir topluluk ya! ❤️
Cevap
5Cevap
Joker var
Suyun Sesi filmi sen sevdiğim. Olay örgüsü, işleyişi çok iyiydi bence izlerken çok zevk aldım
The platform
Bird box
Yüzüklerin efendisi tabiki çok etkileyiciydi
Yeşil yol
Aynen süper bkr film. Başka?
Esaretin bedeli var mesela.
Jean Renaul filmlerine bayılıyorum. Bağımsız sinema sever misin?
Köprüdeki kız diye bir film duydun mu hiç? Fransız
Bağımsız sinema seversen tavsiye ederim. Çok hoş bir film. Hiçbir zaman tahmin edemiyorsun olanları. Hislerini farklı yöne yönlendiriyor. Farklı
Harika bir film. Mutlaka izlemelisin. Sanatçılık var mı sende?
Bu arada özelden yazarsan konuşabiliriz
Yuzuklerin efendisi
Paranormal aktivite
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?