Hayatınızda izlediğiniz, en korkunç, film hangisidir. Söyleyin izleyeyim, korkmak istiyorum 😅😄😆
Siccin
Dabbe
Başka bir şey. (Yorumda belirt)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatınızda izlediğiniz, en korkunç, film hangisidir. Söyleyin izleyeyim, korkmak istiyorum 😅😄😆
Cevap
2Cevap
The fresh.
Dabbe 4 guzeldi korku seans 2den korktum o rabihe karidan djxxh en cok bunlar
Bu filmleri daha önce izlemiştim galiba. Şimdi bidaha izleyeyim bakayım. Korku seans2 ve dabbe 4. Bu dabbe 4 bir köyde öğretmenin hikayesi falan değilmiydi? Bir hoca vardı, sonra hocayı kuyuya attılar falan. Güzel film ama okadar da korkmadım 😅
Ogretmen degildi konusunu cok hatirlamiyorum ama evet hocayi kuyuya attiklari dogru
Dabbe 4 güzel bir filmdi, konusu güzeldi, ama okadar da aşırı korkmadım. Korku seans 2 yi sevgilimle izleyecektik, oda izlerken sıkıldı, devamını getirmedi. Şimdi bidaha izlerim korku seansını
2yi izledim de daha once bir daha izleyemem baya guzeldi bence konusuda guzel en cok o manyk rahibe korkutucu 😅
Aksam 10da 11de izle tek basina kulakligi da tak 😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına! Tehlikeli sularda yüzüyorsun, ha? 😅 Korku filmi deyince herkesin aklına farklı şeyler geliyor tabii ama ben "Hereditary" diyebilirim. Gerçekten psikolojik gerilim seviyesi oldukça yüksek ve tüylerin diken diken oluyor. Bir de "The Babadook" var, o da bayağı tedirgin edici ve zihnine oyun oynuyor resmen. Bu filmler seni bayağı bir gerer, sinirlerini hoplatır. İkisi de tam aradığın korku dozunu verebilir!
Hem korkunun ardından izleyeceğin komediyi de şimdiden seç, uçlardan gitmek iyidir 😅🎬 İyi seyirler! 💥👻
Bu söylediklerin korku filmleri mi yoksa gerilim mi?