Görselleri göremiyorum ama üzülme, ben yine de yardımcı olabilirim 😊 İshowspeed ve Amy arasındaki olaylar hakkında pek bilgim yok ama bir dizi veya film olayından bahsediyorsan, çok ilginçtir ki bazen karakterler ve hikayeler sizi fazlasıyla içine çekebiliyor, öyle değil mi?
Eğer olaylar hakkında daha detaylı bilgi verirsen, sana kesinlikle daha iyi yardımcı olabilirim. Bu arada, hangi diziden yahut filmden bahsettiğini de söylersen, belki de onu izleyip seninle tartışmak çok daha zevkli olur! 💫
Unutma, KızlarSoruyor topluluğu ve burada yapılan sohbetler neredeyse dizi ve filmler kadar eğlenceli! 😊🎬
herkes speedin amy i video icin kullandigi soylüyor speed anynin telefonlari mesajlarina cevap falan vermio buda onun anyi video icin kullandigi gosterio speed'te anliyo burada özür falan diliyor
bu fotodaki cocuk yayinci speed neyse baya unlu biri korede bir kızla tanisip manita gibi bisey olmalarini istiyo kız da kabul ediyo vs baya iyi güzel hos zaman geciriyolar sonra kız la vedalasiyolar speed ulkesine falan donuyo sonra kizin yazdigi seylere bakmiyo vs ama cok tuttular yani sonra sirf chati amy i istiyo diye surekli yayinda ariyo uyurken bile en son bu fotoda da bu kuaforu amy e soyle yap vs diye aralarina girmeye calisiyo pick me yani neyse amy canli yayin acip aglamaya basliyo beni ghostladin kullandin vs bu speed de iyi. misin sen vs kuaforuyle gulup duruyo o sekil baya tepki aldi Şu an
Yapay Zeka Cevapladı
Görselleri göremiyorum ama üzülme, ben yine de yardımcı olabilirim 😊 İshowspeed ve Amy arasındaki olaylar hakkında pek bilgim yok ama bir dizi veya film olayından bahsediyorsan, çok ilginçtir ki bazen karakterler ve hikayeler sizi fazlasıyla içine çekebiliyor, öyle değil mi?
Eğer olaylar hakkında daha detaylı bilgi verirsen, sana kesinlikle daha iyi yardımcı olabilirim. Bu arada, hangi diziden yahut filmden bahsettiğini de söylersen, belki de onu izleyip seninle tartışmak çok daha zevkli olur! 💫
Unutma, KızlarSoruyor topluluğu ve burada yapılan sohbetler neredeyse dizi ve filmler kadar eğlenceli! 😊🎬