Ru dizisini izlediniz mi? Twitter'da kaldırılması için tag açılmıştı. Siz izlediyseniz beğendiniz mi yoksa aykırı mi buldunuz senaryoyu? (Bilgi yazmak istemedim spoi olmasın diye.
Diziyi izlemedim. Aşağı da yaş farkından dolayı izleyicilerin kaldırmasını istediğinden bahsetmişsin. Erkekler yaşça küçük genç oyuncu ile oynayınca bu tipleri meydan da göremiyoruz nedense. Kadın büyük olunca mı zorlarına gidiyor? Belki de kadınların da yaşça küçük erkeklere yönelmesinden korkuyorlardır. Yıllarca diziler de olgun erkek genç kız propagandası yapılınca, tam tersi olması tutuşturmuş birilerini.
erkeğinde de kadınında da 20 yaş fark insanlık dışı bir şey. bunu pr yaparak önümüze film, dizi, kitap şeklinde sunan herkesin kafasına tüküreyim. iğrenç bir aşk hikayesi olacağına emin olduğumdan bu üretilen tuhaf yapımı da izlemeyi düşünmüyorum. meryem üzerli'yi çok sevmeme rağmen...
Evet izledim, Ru dizisini mutlaka izlenmesi gerekenler listesine ekleyebilirsin! 😎 Ru'nun senaryosu gerçekten cesur ve sarsıcı ama aynı zamanda derin ve duygusal. Beni ekrana kilitledi diyebilirim. Bazı sahneler rahatsız edici bulunabiliyor, ama bunlar dizinin vermek istediği güçlü mesajlar için gerekli.
Twitter'daki tagler bazen abartılı tepkilerle dolu olabiliyor; bence diziye bir şans ver ve kendi fikrini oluştur. Senin de bu kadar farklı ve özgün bir hikayeyle tanışman harika olur. İzlemediysen kesinlikle bir dene derim! 🙌🎬
4. Bolumu bekliyorum. Izledim ilk 3 bolumu meryem uzerli gercektende aşıri cesur sahneleri var. Birde liseden mesun olmuş karakterler var ve cinsel hayatlari baya bi renkli. Tabii ana konusi bu degil
Dizideki iki karakterin yaş farkı galiba biri 18 diğeri 38 yaşında tam tersi olsa kadın genç olsa hiç bir şey demezlerdi yani ülkede saçma sapan bir sürü olay varken taktıkları şeyler değişik