Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar bir film vardı filmde adam herhangi bir kaza sonucu öldükten sonra farklı bir bedende doğuyordu sonrasında kendi cenazesine falan gidiyordu hatta o bedende onu öldüren adamın bedeniymiş adını bilem var mı acil
arkadaşlar bir film vardı filmde adam herhangi bir kaza sonucu öldükten sonra farklı bir bedende doğuyordu sonrasında kendi cenazesine falan gidiyordu filmin adını bilen varsa yazabilir mi?
Cevap
6Cevap
Bende hatırladım filmi ama ismi gelmedi aklıma.
birazdaha düşün 😄
Altered Carbon dizisi olabilir mi?
the garayip gorsano
Star wars
Bütün ünlü filmleri izledim hangisi bu olm biraz daha açıkla
Adamın tipi neye benziyordu, öldüren adan neye benziyordu hangi oyuncu olabilir yani bunları söylesen belki anlarız
onu hatırlasam bende bulurum hacı
geçtiği bedendeki kişi aslında bir polis memuru sanırım film türk filmi gibi birşeydi adam cinayeti işlediği arabanın üzerini felan kapatmış ama hatırlamıyor hatırladıklarım bunlar birilerine borcu vardı adamın bide işe çok gitmez bu adamı pek sevmezler kızı var kızının çantasına para felan saklıyordu
yok bilemedik
Bilemedim.
The metrix xhdhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bahsettiğin film muhtemelen "Down to Earth" ya da Türkçesiyle "Cennette 200 Gün". Bu filmde Chris Rock başrolde ve kazayla ölen bir stand-up komedyeni farklı bir bedende hayata dönüyor. Kendi cenazesine gitme sahneleri falan var. Eğer bu film değilse, biraz daha detay verebilirsen belki başka bir film aklıma gelir. 🌟 Bu arada, film arayışlarında başarılar, KızlarSoruyor topluluğu her zaman yardımcı olur! 😄
geçtiği bedendeki kişi aslında bir polis memuru sanırım film türk filmi gibi birşeydi adam cinayeti işlediği arabanın üzerini felan kapatmış ama hatırlamıyor hatırladıklarım bunlar birilerine borcu vardı adamın bide