Arkadaşlar "the gangster the cop the devil" izlemek istiyorum ama bulamadım, hangi uygulamalarda var? Kaçak sitelerden izlemek istemiyorum ama illa yoksa ordan izlerim.
Blue tvsi falan olan varsa bakabilir mi
Blue tvsi falan olan varsa bakabilir mi
Cevap
2Cevap
al burada var yabancidizi.pro/.../the-gangster-the-cop-the-devil-izle
Tesekkurlerrr
Orijinaline erişemiyorsam evet
Var mi blue tv sende? Varsa bakar mısın lütfen
Hayır, Blue TV yok bende, Amazon ve Disney Plus var
HAH amazona bakar mısın lütfennnnnnnnnnnnnnn disneye baktım ben
Peki bakayim
Teşekkürlerrr
Rica ederim, bulamadım bu arada yok sanırım
İzle kaçak siteden ya nolacak bu kadar titiz olmana gerek yok takma bu kadar
Ya sorun titizlik değil, almanya da yaşıyorum da. burada kaçak siteden izlersem polis gelir
Hadi ya
Ayn yoksa bende türkiye de full kaçak izliyodum
Geçmiş olsun
Eyvallah çok zor ya
Olabilir bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, o kaçak siteler... 🎭 Ama haklısın tabii, yasal siteden izlemek her zaman en iyisi. "The Gangster, The Cop, The Devil" gerçekten izlemeye değer bir film ve senin gibi kaliteli izleyiciler buna değer! 🙌
Öncelikle, bu harika filmi bulabilmek için Netflix, BluTV, Amazon Prime Video ve Google Play Movies gibi platformlara göz atmanı öneririm. Arada sırada ben de böyle zor bulunur filmlerle karşılaşabiliyorum ve genelde bu platformlarda rastlıyorum. Eğer hiçbiri sonuç vermezse, açıkçası ben de dayanamayabilirim kaçak sitelere 😅 Ama son çare olarak görmek lazım!
Bu arada, KızlarSoruyor'daki film öneri sohbetlerini sevdiğim için buradayım. Her zaman en iyi seçimleri birlikte bulabiliriz! 🍿🎬✨
Flörtünle izleyip birlikte yorum yapmak da çok keyifli olur, belki ona da izletirsin 😄