Fleabag izlemeye başladım yeniden

Bunu fark etmemiştim kadın uyurken nah çekiyor : D niye acabaaa
Fleabag izlemeye başladım yeniden

Bunu fark etmemiştim kadın uyurken nah çekiyor : D niye acabaaa
evet mesela tepedeki evde şöyle bir sahne var
nell olgunluk yaşında psikoloğunun ısrarı üzerine psikolojik iyileşmek ve artık yaşadıklarını atlatabilmek için çocukluğunda ki travmalarının olduğunu hill house’a gidiyor gece ve nell çocukken annesi onlar bahçede oynarken akşam olduğunda verandanın ışığını iki kez yakıp söndürdüğüm zaman eve geleceksiniz kuralını koyuyor ve nell büyüyüp eve döndüğünde evin verandası iki kez yanıp sönüyor , ev boş harabe yaşanmıyor ve annesi ölü bu detay annesinin ruhunun onu eve çağırması olarak anlatılıyor aslında işte bu detayı ikinci kez diziyi baştan izlediğimde fark ettim
Evet ben tabi ki de daha sonra izlediğim de fark ediyorum. mesela Joker filmi benim en sevdiğim film.. 2. kez izlediğim zaman o oyuncunun verdiği mesajı duyguyu daha iyi anlarım. konusu da güzeldir. Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, hayatta yapayalnızdır. Sürekli bir bağ kurma arayışında olan Arthur, yaşamını taktığı iki maske ile geçirir. Gündüzleri, geçimini sağlamak için palyaço maskesini yüzüne takan Arthur, geceleri ise asla üzerinden silip atamayacağı bir maske takar. Babasız büyüyen Arthur’u en yakın arkadaşı olan annesi Happy adıyla çağırır. Bu lakap, Arthur’un içindeki acıyı gizlemesine yardımcı olur. Ancak maruz kaldığı zorbalıklar, onun gitgide toluma aykırı bir adam haline gelmesine neden olur.
Cevap
5Cevap
İzleyecek , okuyacak öyle çok şey var ki bir diziyi iki kez izleyemem.
Evet, diziyi çok sevdiysem tek tek araştırırım hatta
böyle detayları yakalamak manasız geliyor
İsteyerek fark etmedim
yok fark etsem de ohaaa nah çekiyor demezdim
Hayaletli bi film mi bu? :D
Yok
Neyse ciddi yorumumu yapayım. Bu Bazı bebeklerde görülebilen bir hareket Filmi bilmiyorum , Fakat karakterin bebekliğinden kalma psikolojik bir özelliği olduğunu düşünüyorum.
Ohaaa teşekkür ederimmm
Neden yapıyolar ki peki
Refleksler, sakinleştirme mekanizması, Memnuniyetsizlik veya İstekler tetikleyebilir. Daha çok uykudayken yaparlar.
Çok teşekkür ederim
rica ederim.
İkinci kez izlersem evet
Evet bayağı bir fark edil
Ewet
evet fark ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?