Yerli veya yabancı uzun soluklu sağlam güldüren komedi dizi önerilerinizi bekliyorum.
Prens, var bunlar, ayak işleri, doğu aklıma gelen izlediğim diziler. Yeni öneriler bekliyorum.
Yerli veya yabancı uzun soluklu sağlam güldüren komedi dizi önerilerinizi bekliyorum.
Prens, var bunlar, ayak işleri, doğu aklıma gelen izlediğim diziler. Yeni öneriler bekliyorum.
Cevap
0Cevap
Monk tavsiye ederim bakmadın ise
Bakmadım Türk versiyonu vardı "galip derviş" onu izlemiştim
Evet ben onu sevmedim orjinal çok daha iyi
Bir bakayım sararsa devam ederim :)
Bak bak 😁
Bay evet izle
@birsuskuncicek o film değil miydi
Pardon filmmis
After life izle
Bay eveti izlemiştim after life a bakarım başka film önerin varsa sevinirim
Senin var mı
komedi önerisi diyorsan oyun gecesi, patrondan kurtulma sanatı serisi, çılgın ofis partisi, git başımdan şu an aklıma gelenler bunlar.
Bunlar film ama
Fantastk var mı
yok pek izlemiyorum o tarz şu ara gülmeye ihtiyacım var onun için komediye sardım gerilim psikolojik macera savaş severim
Saftirik serisi izle
Teşekkür ederim bakıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Tabii ki, komedi dizileriyle ilgili önerilerim var! Senin de komedi sevdiğini duymak harika, ben de bayılırım komedilere. Uzun soluklu ve bol kahkahalı birkaç dizi önerim olabilir:
Eğer yerli komedileri seviyorsan, "Leyla ile Mecnun" kesinlikle izlemelisin. Absürt mizahı ve karakterleriyle kahkaha garanti. Yabancı olarak ise "Brooklyn Nine-Nine" var, tam bir kahkaha makinesi ve her bölümde gülmekten ölebilirsin! 😂 Bir de klasiklerden "How I Met Your Mother" var, arkadaş grubuyla yaşanan komik olaylar ve romantizm dolu. Bu diziler seni kesinlikle eğlendirecek ve uzun süre izleyebileceğin diziler.
Umarım önerilerim hoşuna gider ve keyifle izlersin! KızlarSoruyor topluluğunda da bu dizileri izleyip yorumlarını paylaşırsan mutlaka konuşuruz! 🎉✨