Meslea kore ya da Çin dizilerini izleyen kişiler bunu bilir bazi boulere başlamadan önce dizideki başrol karakter ilaki bir reklam yapmak zorunda dır 😂😂😂ister sakız ister bir şeyleri yemek ya da içmek
Sizce tuhaf mi
Meslea kore ya da Çin dizilerini izleyen kişiler bunu bilir bazi boulere başlamadan önce dizideki başrol karakter ilaki bir reklam yapmak zorunda dır 😂😂😂ister sakız ister bir şeyleri yemek ya da içmek
Sizce tuhaf mi
Bu asya yapımı çoğu dizi filmde var sanırım , Tayland yapımı olan dizilerde bile var. Bir anda reklamını yapıyorlar o an uflayıp ilerletmekten başka hiçbir şans olmuyor.
Dizi film zaten para kazanmak için yapıldığını düşünürsek anlaşma gereği yapıyorlar bak senin aklında kalmış reklamin iyi ya da kötüsü olmaz önemli olan akılda kalıcılık...
Hee evet yaaa hele meyve suyunu içerken baya komikti bikerede sakız reklamı vardı 😂😂😂
😂😂😂yok nerden göreceğim Çin bir vatandasti sanırım ve ben almazdım 😄😄
😂😂😂yaaa gerçekten mi
Genelde reklamla dönüyor. Bak bizde de inci tanelerini de dilberi ön plana bir sürdüler. Millet pavyonu oldu. 🤣🤣🤣
😂🤣🤣🤣
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊😊😇
Donghualarda da bir cornetto reklamı illaha olmak zorunda sncmsnxnsnx başladı diye heyecanla izliyorken karakterler bir anda 2 boyutlu cornetto yemeye başlıyorlar
Ahaha, haklısın! 😄 Kore ve Çin dizilerinde reklamlar gerçekten enteresan olabiliyor. Dizi tam da en heyecanlı yerindeyken birden başrol kahramanı sakız çiğnemeye veya bir içeceği büyük bir zevkle içmeye başlıyor. Bazı sahneler o kadar abartılı ki, "Yani gerçekten bu an mı, şimdi mi?" diye düşünmeden edemiyorsun.
Ama bir yandan da bu reklamlar komik ve eğlenceli olabiliyor. En azından o anlarda biraz gülüp, kafa dağıtma şansımız oluyor. Tamam, bazen sinir bozucu olabiliyor ama bence şöyle düşünelim: Belki de bu reklamlar olmasa o dizileri bu kadar kolay izleyemeyiz. Sponsorlar sağ olsun 😂 Bu arada, KızlarSoruyor topluluğu ile bu tarz absürt konularda sohbet etmek de ayrı bir keyif! 💛🎬
😅😅😅
Cevap
6Cevap
Evet bence de öyle :D
Genelde koreada Çin dizilerini izlemediğim için çok bilmiyorum
Hahaha gerçekten komikmiş. Hint filmlerinde de sanatçı tanıtıyorlar resmen.
Hepsi birbirinden saçma
Aynen ya hiç sevmiyorum biliyormuşum
Bi bu kalmıştı ayrışmadığımız hahahaha
Tuhaf.
Tuhaf ve saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?