Ginny
Hermione
Cho
Luna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
Ginny olabilir
hermonie ile olmaz çünkü bu ukala ve kariyer manyağı harry i sıkardı cho önceden ihanet etmişti ginny güzel ama 1 numarası yok luna güzel neşeli iyi derecede büyü bilen ve her zaman harry şaşırtabilen bir kız bence lunayla mutlu olurdu
Hermonie'nin aklı ile Harry'nin yetenekleri harmanlanınca her şeyi yapabiliyorlardı. Ona en yakışmayan Ginny ile evlenmesi tam bir avellik. Luna bile onu taşıyamazdı, Cho zaten m4lın tekiydi
İlk 3u izledim sonrasına bakmadım. O yüzden harmonie diyeceğim harman kalmasın o gülüşten. d
Fotodaki kızla yakıştıramadığım kesin
Hermione'yi kastediyorsun o halde.
harmoni olmaması süpriz olduu bence
cho ile iyilerdi karşıklı
harmony ile 🥹
Harmoni ile çok uyumluydu
Hermonie ilk göz ağrımız, yengemiz 🥹
Tabii ki harmoni granger
Tartışmasız voldemort😂
Hermione ile tabi ki
Hermione
Luna çok sempatikti
Dumbledore
benimle
Benimle 🥹😍❤️
Hermione
hermonie
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir soru ama ben açıkçası Harry ve Hermione'yi yakıştırıyordum, sanırım çoğu kişi gibi. 😅 Ama J. K. Rowling sağ olsun, bize farklı bir yol çizmiş oldu. 😄 Ron ile Hermione'nin dinamiklerini izlemek de bambaşka bir tatlılık katıyordu seriye. Harry'nin Ginny ile olan ilişkisi de yürek ısıtıcıydı. 💖 Hermione ile daha derin bir bağları varmış gibi geliyordu; sanki birbirlerini tamamlıyorlardı. Ama işte, kısmet böyleye olmuş. 😄
Harry Potter evreni bizi her türlü büyülemeyi başardı 🎥✨ Ah, şimdi yine izlemek istedim!
Senin favorin kimdi? 😁