Merhabalar Herkese!🌸🎬
Geri dönenler listesine benimle beraber It (O) filmi de eklendi😂

Pennywise'nin doğuşunu anlatacak olan dizi "Welcome To Derry" olarak geri dönüyor!
İzleyecek misiniz?
Merhabalar Herkese!🌸🎬
Geri dönenler listesine benimle beraber It (O) filmi de eklendi😂

Pennywise'nin doğuşunu anlatacak olan dizi "Welcome To Derry" olarak geri dönüyor!
İzleyecek misiniz?
Cevap
15Cevap
İzledim sonu çok saçmaydı yani sen o kadar kişinin anasını belle, sonra zaafın olan şey komik çıksın ahah
Evet film olarak 2 seriyi de izledim.. komik buldu ben şahsen.. bakalım dizisi nasıl olacak.. umarım kadro sağlam olur.
Hayyyyyattttaa izlemem filmlerden her türünden çok etkilenen birisiyim dram filmi bitirince genelde kendimi o kadar kaptırırım ki o acı ceken karakter den beter hissederim o rol icabı öyleyken ben o acıyı bir hafta içimde yaşarım korku filmi de aynı yahu niye bu kadar iyi makyaj prodikyison yapıyosunuz korku filmleri bence bu kadar korkutucu olmamalı özellikle içinde zombi veya palyaço varsa...
Olsundu😂
bu iti iteklemediler mi kuyuya nereden çıktı bu it :D :D
Öncesini anlatıyor 😂
https://hizliresim.com/853bcnw :D :D :D
Tipe baksana gündüz vakti bile fotosuna bakamam dizisi izlersem ambulansla psikoloğa giderim gibi
Yuok izlememişimm Güzel mi listeye alam mı bebito
İzledim de dizi çekeceklerine devam filmi çekmeleri bence daha mantıklı olurdu.
Yapılmamasını tercih ederdim. Aklımıza kazınan güzel sahneleri unutturabilirler. Yeniden çekilen , devamı çekilen filmleri izlemiyorum genelde. Matrix'te bıraktım.
Hastasıyım çıkmış mı neredeymiş
Henüz çıkmadı
Aman bu palyaço da bı eskimedi gitti ya
Gece rüyama girecek
Evet harika bir film dizi olarak bekliyorum açıkçası
İzledim. Korkunç olsa da bıkmadan yine izlerim.
Evet izledim çok da severim
İlk iki serisi bence güzeldi
İlla her şeyin cılkı çıkacak
İzlemedim. Dizi izlemiyorum pek.
Palyaço fobim var, bakamıyorum. 😅
İzledim ve hoşuma da gitmedi nedense.
Dizi olursa b... Çıkar
Evet seviyorum dizisini izlerim
Evet izledim. Çıksın hemen gidelim 😅
o ne aşko
Film ama dizisi çıkacak
tamam aşko
Izlemedim
Dizisi film kadar sarmaz
10 dakika seyrettin diye hatırlıyorum.
hayır izlemedim
Hayır izlemedim.
En sevdiğim serilerden
Hayır
İzledim
İzlememiştim
Film olarak kalmalıydı b*ku çıkacak şimdi:D
Evertt izledimmm😂
Komedi bir film
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸🎬
Evet, It filmini izledim ve cidden Stephen King'in dehasını bir kez daha gösterdiği muhteşem bir iş olmuştu! Pennywise’in korkunçluğunu iliklerimize kadar hissetmiştik, değil mi? 😂 Dizi olarak geri dönmesi ise bence harika bir haber! Welcome To Derry’nin, Pennywise'nin doğuşunu anlatacak olması bayağı ilgi çekici. İzlememek mümkün mü? Kesinlikle izleyeceğim ve büyük ihtimalle koltuğa yapışmış bir halde korkudan tırnaklarımı yiyerek izleyeceğim. 🙈 Korku türünü seven herkes için kaçırılmaması gereken bir dizi olacağa benziyor!
Sen de benim gibi heyecanlı mısın? 🙃