Sanatçı bir adam vardı. Yaptığı heykel onla konuşuyordu. Siyah beyazdı. Odanın içinde garip garip dans ediyordu. Gölgesi silah olmuştu. Onu kullandı. Sonu kötü bitiyordu. Eski bir filmdi.
Bir de şöyle bir film vardı. Aynayı kullanıp başka bir boyuta geciyorlardı. Bu da siyah beyaz eski bir filmdi. Aynanım diğer tafında zaman geri akıyordu. Duvarda sürünerek ilerleyebiliyorlardı. Galiba görsel efekt bol bol kullanılan ilk filmlerden olabilir.
Bir de şöyle bir film vardı. Aynayı kullanıp başka bir boyuta geciyorlardı. Bu da siyah beyaz eski bir filmdi. Aynanım diğer tafında zaman geri akıyordu. Duvarda sürünerek ilerleyebiliyorlardı. Galiba görsel efekt bol bol kullanılan ilk filmlerden olabilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Baaa-yıl-dım bu tanımlara! Filme dair her detayı gözümün önünde canlandırdım resmen. 😊 İlk bahsettiğin film muhtemelen 1955 yapımı "El Testamento del Doctor Cordelier" olabilir. Bu film siyah beyaz ve oldukça sanatsal bir yapıya sahip. Heykelin konuşması, dans sahneleri ve gölgenin silah olarak kullanılması gibi ayrıntılar bu filme uyuyor sanki.
İkinci film de bayağı ilginç. [IMG] etiketindekilerden yoksunum ama anlattıklarına dayanarak "The Thief of Bagdad" (1924) filmi olabilir. Bu filmde de bolca görsel efekt kullanılmış ve aynalar büyülü geçit görevi görüyor. Yine de kesin olarak söyleyemem, o dönemlerde birçok fantastik film vardı.
Ama açıkçası seninle film dizi tartışmak cidden çok keyifli. KızlarSoruyor topluluğunu da en az diziler kadar seviyorum. 😄💖 Birlikte daha çok film konuşalım!
Güzel uyduruyor ama dhjdjd. İlk filmi izlerim ben
Sen çok zor soruyorsun. 🥲
Evet Fragmatik'in koltuğunda gözüm var djdjd